Дори да притежавате най – перфектния онлайн магазин с най – качествените продукти, или предлагате най – уникалната услуга, никой няма да Ви забележи, ако не покажете на клиентите си, че съществувате. Ето защо Dotcom предлага цялостен маркетингов пакет в полза на стартиращите бизнеси. Услугата се предлага за България и насочена единствено към българските потребители. Ако обмисляте да стартирате или вече притежавате онлайн или офлайн бизнес, или предлагате най – различни услуги то този пакет е за вас. С негова помощ ще имате уникалната възможност да стартирате дейността си в пакет с всички необходими онлайн инструменти за първоначална реклама, и то на символична цена.

Пакета включва:

Създаване на профил в Google AdWords

Личен профил с 30 дневна реклама без такса управление в най – мощния инструмент за онлайн рекламиране. С рекламата в Google AdWords вашият бизнес ще излиза на първа страница в резултатите от търсене по свързани с дейността Ви ключови думи или фрази. Насочения трафик към сайта ще бъде таргетиран от хора търсещи точно това, което предлагате.

Регистрация в Google my business

Създаване и попълване на бизнес профил в Google my business. С регистрация в платформата, вашият бизнес ще придобие популярност сред аудиторията. Ще имате възможност за добавяне на публикации свързани с дейността ви, работно време, снимки, отзиви от клиенти и др. Покажете, че съществувате с уникалните инструменти на Google. Информацията ще се откроява ясно и точно спрямо останалите резултати.

преглед на живо

Регистрация в Google карти

Платформата дава възможност на всеки да намери бързо и точно адреса на вашият бизнес.

преглед на живо

Регистрация на Facebook бизнес страница

Създаване на фен страница в най – голямата социална мрежа. Вие ще получите 1 000 фена (харесвания) напълно безплатно. Фен страницата ще бъде вашето лице във Facebook. През нея можете да промотирате най – различни продукти или услуги свързани с дейността ви. С течение на времето страницата ще нараства, което е идеален и безплатен вариант за онлайн реклама.

Регистрация в над 75 български директории

С регистрацията получавате външни препратки (връзки) към уебсайта ви. Те ще допринесат за по – бързо издигане в резултатите на Google и другите търсачки. Чудесен SEO инструмент и канал за безплатен трафик.

Покажи на клиентите си, че съществуваш и си готов за продажби!
Заяви сега на еднократна цена от 350 лв! Време за изготвяне на пакета - 5 работни дни.
За заявка на пакета се свържете с нас