Дори да притежаваш най – перфектния онлайн магазин с най – качествените продукти, или предлагаш най – уникалната услуга, никой няма да те забележи, ако не покажеш на клиентите си, че съществуваш! Ето защо от Dotcom ти предлагаме цялостен маркетингов пакет в полза на твоя онлайн или офлайн бизнес. Услугата се предлага за България и насочена единствено към българските потребители. Ако обмисляш да стартираш или вече притежаваш бизнес, този пакет е точно за теб! С негова помощ ще имаш уникалната възможност да стартираш дейността си в пакет с всички необходими онлайн инструменти за първоначална реклама, и отпимизация на символична цена.

Пакета включва:

Създаване на профил в Google Ads

Личен профил с 30 дневна реклама без такса управление в най – мощния инструмент за онлайн рекламиране. С рекламата в Google Ads бизнес ти ще излиза на първа страница в резултатите от търсене по свързани с дейността ключови думи или фрази. Насочения трафик към сайта ще бъде таргетиран от хора търсещи точно това, което предлагаш!

Регистрация в Google my business

Създаване и попълване на бизнес профил в Google my business. С регистрация в платформата, ще придобиеш популярност сред аудиторията. Ще имаш възможност за добавяне на публикации свързани с дейността като, работно време, снимки, отзиви от клиенти и др. Покажи, че съществуваш с уникалните инструменти на Google. Информацията ще се откроява ясно и точно спрямо останалите резултати.

преглед на живо

Регистрация в Google карти

Платформата дава възможност на всеки да намери бързо и точно адреса на бизнеса ти!

преглед на живо

Регистрация на Facebook бизнес страница

Създаване на фен страница в най – голямата социална мрежа. Ще ти предоставим 1 000 фена (харесвания) напълно безплатно. Фен страницата ще бъде твоето лице във Facebook. През ще можеш да промотираш най – различни продукти или услуги. С течение на времето страницата ще нараства, което е идеален и безплатен вариант за онлайн реклама.

Регистрация в над 100 бизнес каталога

С регистрацията получаваш външни препратки (връзки) към сайта. Те ще допринесат за по – бързо издигане в резултатите на Google и другите търсачки. Чудесен SEO инструмент и канал за безплатен трафик от хора търсещи това, което предлагаш!

Готов ли си за повече продажби?
Заяви сега на еднократна цена от 350 лв! Време за изготвяне на пакета - 5 работни дни.
За заявка на пакета се свържете с нас