skip to Main Content

Ако притежавате фен страница, без значение дали е нова или стара сигурно си задавате въпроса как мога да увелича продажбите през нея в най  – голямата социална мрежа. Или защо толкова малко хора виждат моите публикации? За съжаление от няколко години Facebook затегна контрола върху цялото съдържание в мрежата, включително и постовете от фен страниците.

Тук се крие тайната в правилното менажиране, състоящо се в публикуване на ангажиращо съдържание. Какво ще каже това? Представете си че се занимавате със строителни услуги, по една или друга причина незнайно кога и как сте „лайкнали“ страница насочена в сферата на модата, малко вероятно е тази страница да Ви предложи ангажиращо съдържание. Вие ще подминете страницата без да взаимодействате с постовете от нея (споделяне, харесване, коментиране) малко по малко, тази страница започва да отпада от Вашият news feed и вие няма да виждате бъдещите и публикации, следователно нейния reach на постовете (достигане до аудиторията) започва рязко да намалява.

Facebook news feed algorithm е сложен програмен код, които има за цел да следи с кои фен страници взаимодействате най – много за да Ви показва най – интересното съдържание от тях.

Качественото съдържание е ключа за успеха на всяка страница състоящ се в няколко важни фактора: 

Детайлно следене на статистиките на страницата

Създаване на уникално съдържание

Публикуване на ангажиращо съдържание

Задаване на въпроси на феновете

Раздаване на подаръци на феновете

Максимално бързо отговаряне на техните въпроси

Безплатни консултации и съвети

Всичко това ще допринесе за създаване на ангажиращо съдържание. За щастие Facebook дава доста детайлни статистики за движението на страниците. По тях можете да се ориентирате кои постове са ангажиращи и наблегнете на подобни такива. По този начин страницата ще започне да повишава присъствието си и достигането до феновете си (post reach) като същевременно ще получава нови и нови харесвания и ще изгражда фенска маса от таргетирани потребители. Ако нямате време за всичко това, ние ще се грижим за правилното управление на фен страницата ви.

Нашата услугата включва:

Повишаване на присъствието
Достигане до повече хора и получаване на нови фенове

Повишаване на ангажираността
Ежедневни публикации в страницата и детайлно анализиране на ангажираността

Постоянен диалог
Общуване с феновете и отговаряне максимално бързо на техните въпроси
Подбор на публикациите
Анализ на публикациите и премахване на неефективните такива

Задържане на феновете
В дългосрочен план всеки един фен е потенциален клиент

Цялостен редизайн
Изработка на уникална визия на страницата

Червената стрелка в диаграмата показва началото на нашата поддръжка на страницата. От статистиката става ясно, че с правилно менажиране същата получава нови таргетирани потребители

Достигане до публиката. Към настоящия момент фен страницата разполага с малко над 60 000 фена. От снимката се вижда, че публикация от сайта достига до над 50 % от аудиторията и то без реклама. от 12 000 кликвания върху линка, клиента отбеляза над 1 000 продажби…

bookmark

Изключително съм доволна от услугата! В началото съвсем се бях отчаяла, но екипа, който се грижи за страницата ми върна надеждата. Ангажираността се повиши в пъти и вече продавам изцяло във Facebook, и то без 1 лв за спонсорирани публикации!

Магдалена

bookmark

Екипът показа пълен професионализъм в поддръжката на фен страницата ми. Благодарение на тях получавам близо 2 000 нови харесвания седмично! Удоволствие е да се работи с коректни партньори! Препоръчвам!

Христо
Вие също може да постигнете тези резултати с нашите планове
1 МЕСЕЦ
120 лв.
 • Ежедневни публикации
 • Ангажиращо съдържание
 • Следене на анализите
 • Нарастване на феновете
 • Диалог с феновете
2 месеца
220 лв.
 • Ежедневни публикации
 • Ангажиращо съдържание
 • Следене на анализите
 • Нарастване на феновете
 • Диалог с феновете
3 месеца
300 лв.
 • Ежедневни публикации
 • Ангажиращо съдържание
 • Следене на анализите
 • Нарастване на феновете
 • Диалог с феновете
За безплатна консултация оставаме на разположение