skip to Main Content

Защо ми е нужен уебсайт? Ето 21 причини

Стив Джобс също попита „защо“. Той оспорва всяка една операция в компанията си. Всеки, от инженерите до счетоводния персонал, направи нещата по различен начин, защото Джобс щеше да ги попита защо са направили нещата по определен начин.

А в отговор: „Е, това е, което всички останали“ просто не беше достатъчно добро.

Когато започнах първия си бизнес преди няколко години, първото нещо, което помислих, беше „Трябва да получа уеб сайт“. Защо мислех това? Защо ми е нужен уеб сайт?

Реших да стигна до програмата и да копирам Стив Джобс, за да отговоря на основните въпроси за това защо аз, собственик на малък бизнес, всъщност се нуждая от уебсайт.

Защо ми трябва уеб сайт?

Причина # 1 – Онлайн брошура

Компаниите харчат милиони за създаване и раздаване на брошури. Като имате уеб сайт, можете да го пропуснете изцяло. Вашите потенциални клиенти могат да разберат за вас и вашите продукти онлайн. Ако работите по-голямата част от бизнеса си чрез мрежи и лични връзки, тогава те ще искат да проверят уебсайта Ви.

Причина # 2 – Повече клиенти

Повече от 2,4 милиарда души използват интернет всеки ден, а около 90% от тях са закупили нещо или са се свързали с компания онлайн през последните 12 месеца.Така че, като нямате уеб сайт, ще изпуснете голяма част от пай.

Причина # 3 – Бизнес стойност

Опитвали ли сте се да получите бизнес кредит наскоро?Не е лесно, но ако се опитате и мениджърът на банката Ви помоли да видите вашия уеб сайт, добре е да имате доста добър. Тя не просто спира в банката, а възприеманата стойност на вашия бизнес ще бъде по-ниска в очите на всички – особено на вашите клиенти.

Причина # 4 – Влияние

Като имате уебсайт потенциално хиляди хора ще го видят.Можете да влияете върху решенията на хората и да ги обучавате.

Причина # 5 – Време е да се покажем

Знаете ли, че страхотно чувство, което получавате, когато хората разпознават работата ви? Е, като имате уеб сайт, можете да покажете какво правите и да се гордеете с работата си.

Причина # 6 – Помага с бизнес цели

Това е вярно! Когато става въпрос за писане на съдържанието за уебсайта си, ще разгледате нещата за вашия бизнес, които не сте имали от години. Най-вероятно ще преоцените вашите бизнес цели.

Причина # 7 – ниски бариери за влизане

Някога искахте да започнете бизнес? Е, сега можете да го направите с виртуално пространство. В действителност, като използвате някои безплатни доставчици на уебсайтове, не е нужно да плащате нито стотинка.

Причина # 8 – 24 часа на ден

Вашият уеб сайт работи 24 часа в денонощието без никакъв надзор или трябва да го заключите. Винаги можете да сте там за вашите клиенти.

Причина # 9 – Комуникация с клиенти

Като имате блог или дори само емисия на уебсайта си, можете да актуализирате клиентите си с най-новите оферти, продукти, промоции, събития, снимки или друго съдържание.

Причина # 10 – Маркетинг

Интернет е открил нов свят на маркетинг, който досега не съществуваше. Вашият уеб сайт може да привлече нов бизнес с помощта на множество маркетингови техники с ниска цена .

Причина # 11 – Поддръжка на клиенти

Можете значително да намалите разходите за поддръжка на клиенти, като имате система за издаване на билети или дори само често задавани въпроси на вашия уеб сайт.Мога да мисля за около 5 компании от върха на главата ми, които рационализират вашите услуги за клиенти направо от вашия уеб сайт.

Причина # 12 – Email@mywebsite.com

Знам, че има други начини да направите това, но като имате уеб сайт, можете да имате свой собствен имейлaddress@whateveryouwant.com. Той е по-професионален и по-лесен за запомняне. Знам, че обичате вашата steveman99286534@gmail.com , но тя наистина не резонира с клиентите.

Причина # 13 – Прессъобщения

Знам, че звучи малко далеч, но е истина. Можете да пускате евтини прессъобщения онлайн за вашия бизнес, но за да го направите, ще ви е необходим уеб сайт.Всъщност, имам клиенти, които са абсолютни nobodies, получават един милион показвания в YouTube поради онлайн прессъобщения.

Причина # 14 – Залепете го на човека

Най-добрият отговор на „Защо ми е необходим уебсайт?“ Е, че можете да го придържате към човека. Това е най-лесният начин да се откажете от работата си и да си изкарвате прехраната.

Причина # 15 – Всяка тема или хоби ще направи

Обичате ли спорта? Какво ще кажете за балет, алтернативен танц, фотография, празници, Kit-Kats, коли, скейтбордове, наука или животни? Е, тогава имате бизнес идея, която просто чака да се случи. Интернет има място за неограничен брой ниши блогове, които могат да привлекат трафик и приходи. Просто изберете нещо, което обичате, и започнете да пишете за него.

Причина # 16 – Свържете се с други уеб майстори

На малка бележка, ако притежавате уебсайт, можете да се наречете „уеб майстор“. Много готино! Но причина # 16 за „защо ми е необходима уебсайт“ е, че лесно можете да правите нови бизнес и лични връзки с други собственици на уеб сайтове. Това може да доведе до допълнителни потоци от доходи за вас!

Причина # 17 – Дава ви глас

Били ли сте някога в спор с някого и казал: „Е, аз написах статия за това на моя сайт, и всъщност, това не е така“. Чувства се чудесно! По някаква причина хората не искат да спорят с вас, ако сте писали за нещо на вашия уеб сайт.Тя ви дава и място, където можете да изразявате мнението си без осъждение. Ако някой ви остави коментар, който не ви харесва, можете просто да го преместите в папката за спам.

Причина # 18 – Правете бизнес по свой собствен начин

Нямате нужда от разрешение от вашия шеф или адвокат. Аш Амбридж пуска „F-Bomb“ през цялото време, защото може и не иска да спре. Сега тя има бизнес от световна класа с хиляди клиенти.

Причина # 19 – Разбийте големите момчета

Искали ли сте някога да влезете в бизнеса, но не знаете как да се конкурирате с всички големи имена там? Чрез създаването на невероятно красив уеб сайт със солидна стратегия зад него можете да разбиете големите момчета на парчета. Нямате шанс да построите по-големи небостъргачи, но уебсайтът Ви може да разруши възприеманата стена между вас и тях.

Причина # 20 – Незабавно доверие

Имали ли сте някога трудности при вземането на тази продажба? Или да убедиш някого, че си истинската сделка.Чрез добре структуриран уебсайт можете да насърчите незабавното доверие на всеки. Можете да предоставите най-доброто доказателство, че всъщност сте най-великият от всички сделки (не можете да устоите на тази фраза).

Причина # 21 – Помага ви да намерите нова работа

Обзалагам се, че не сте виждали това да дойде. Аз се хвалих за това как един уеб сайт може да помогне на вашия бизнес, но той може да ви помогне лично. Не само, че един уеб сайт може да бъде домакин на автобиография или автобиография, но като притежавате и управлявате уебсайта си, сте демонстрирали тонове трудни и меки умения. След като съм работил в HR веднъж, знам, че е ценно.

И така … защо имам нужда от уебсайт?

Можете ли да помислите за няколко причини, поради които не трябва? Няма да е балансиран аргумент, ако не го направите.

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *