skip to Main Content
изработка на сайт

Изработка на сайт

Изработка на сайт

Ако вашият бизнес е стигнал дотук без уеб сайт, може би се чудите: дали имате нужда от изработка на сайт за вашият бизнес? Какъв е смисълът да имате сайт, ако бизнеса ви и без сайт е успешен?

Не сте убедени, дали имате нужда от изработка на сайт? Събрахме 10 от най-големите причини, които вашият малък бизнес се нуждае от изработка на сайт.

1. Уеб сайтът ви кара да изглеждате професионално

84% от днешните потребители смятат, че бизнесите с уебсайт излеждат по-достоверени от компаниите, които имат само профили в социалните медии. Вашият уеб сайт е и идеалното място да покажете всички професионални сертификати или награди, които вашият бизнес има.

Освен това наличието на собствен уеб сайт ви позволява да създадете марков имейл адрес (напр. contact@vashatafirma.com), който добавя ниво на професионализъмa Ви, особено ако досега сте използвали личен имейл адрес за водене на бизнес комуникации .

2. Вашият уеб сайт може да привлече нови клиенти чрез Google

Може да сте доволни от настоящия размер на вашия бизнес, но за да насърчите продължаването на успеха, трябва да привлечете нови клиенти и един от най-добрите начини да го направите е да сте видими в Google.

Добре оптимизиран уеб сайт може да помогне на вашия бизнес да се класира добре в различни условия за търсене и да привлече постоянен поток от нови клиенти. 

3. Можете ясно да демонстрирате своите продукти и услуги

Можете да покажете на потенциалните клиенти какво ще получат, когато работят с вас. Вижте как Palette of Arts постигна това на техния уебсайт:

palette of arts
Изработка на сайт от Dotcom
Друго нещо, което можете да направите, е да публикувате важна информация за вашите продукти и услуги на вашия уеб сайт. Например, ако управлявате ресторант , може да искате да маркирате всички продукти в менюто си, които не съдържат глутен, така че хората с целиакия или други състояния, които правят глутена опасен, да знаят, че могат да се хранят във вашето заведение.

4. Можете да показвате най-добрите си отзиви на видно място на вашия уеб сайт

Показването на вашите най-добри отзиви на видно място на уеб сайта Ви е чудесен начин за установяване на социални доказателства .

Публикуването на най-добрите ви отзиви на вашия уеб сайт служи и за второстепенната цел на създаването на постоянен архив. Това означава, че дори ако сайтовете за рецензии на трети страни се затворят в даден момент в бъдеще, пак ще имате достъп до най-добрите си отзиви.

5. Уеб сайтът може да насърчи клиентите да се свържат с вас

Уеб сайтът е чудесно място да направите информацията за контакт лесно достъпна за потенциалните клиенти. Можете дори да публикувате информацията за контакт в горен или долен колонтитул, така че да се показва на всяка отделна страница.

6. Можете да интегрирате уеб сайта си с Google Maps, така че хората да могат да ви намерят по-лесно

Уеб сайтът ви позволява да вграждате карти директно в съдържанието си. Имате възможност да поставите Google карта с адреса на бизнеса ви на видно място в сайта Ви.

Вградената карта улеснява на хората, които не са запознати с вашия район, да намерят вашия бизнес.

7. Вашият уеб сайт определя вашето място в бранша

Ако вашите конкуренти все още не са онлайн, вероятно това ще се случи скоро. Утвърдете се като лидер във вашата област, като първо се сдобието с висококачествен уеб сайт.

Ако вашите конкуренти са онлайн, имате различни видове възможности: можете да създадете уебсайт, който е напълно различен от сайтовете на вашите конкуренти, показвайки на потенциалните клиенти какво отличава вашата компания.

8. Уебсайтът вече не е плашещ за създаване и управление

Съвременните конструктори на уебсайтове като Squarespace и Wix ви улесняват да създадете атрактивен, удобен за мобилни устройства сайт, без да знаете кода. Дори WordPress , най-популярният начин за създаване на уебсайт, е преминал към блоков редактор:

С други думи, никога не е било по-просто да се създаде функционален, естетически приятен уебсайт.

👉🏼Може да се възползвате от услугите ни. Dotcom предлага професионална изработка на сайт ✔️

9. Уебсайтът гарантира вашия успех в дългосрочен план

През 2020 г. почти 4,54 милиарда души (59% от световното население) използват интернет и все повече хора влизат в интернет.

Без уеб сайт вашият бизнес е невидим за тези хора. С напредването ни в цифровата ера вашият бизнес ще стане невидим за всички, освен ако не инвестирате в уебсайт.

Така че, за да останете конкурентоспособни в този все по-дигитален свят, вашият бизнес трябва да влезе онлайн пространството.

10. Можете да получите всички тези предимства, без да харчите цяло състояние

Изграждането на уебсайт не е просто по-лесно, отколкото преди; това е и по-достъпно.

WordPress, който отново е най-популярният начин за изграждане на уебсайт, е 100% безплатен за основния софтуер. Ако добавите безплатна тема на WordPress като Neve или Hestia и евтин хостинг за уеб сайт , можете да се сдибиете със сайт на много ниска цена.

Но, ако все пак не искате да се занимавате с изработката на сайт и/или искате сайта ви да е направен от специалисти и искате сайта Ви да бъде продаващ може да се доверите на услугите Dotcom

👉🏼Колко струва професионалта изработка на сайт✔️

 

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *