skip to Main Content

Как най – лесно да създадем сайт с WordPress

Търсите ли да направите уебсайт? Стартирането на уебсайт може да бъде ужасяваща мисъл, особено когато не сте техни. Не се притеснявайте, не сте сами. След като помогнахме на над 130 000+ души да направят уебсайт с WordPress, решихме да създадем най-изчерпателното ръководство стъпка по стъпка как да направите уебсайт, без да се научим как да кодираме.

Как да направите уебсайт стъпка по стъпка

Това ръководство е полезно за потребители от всички възрасти и нива на умения. Ако обаче имате нужда от помощ, тогава можете да се свържете с нашия екип от експерти, за да ви помогнем да настроите безплатно вашия уебсайт.

→ Щракнете тук, за да получите вашата безплатна настройка на уебсайт WordPress! ←

Ако искате да го направите сами, моля, продължете да следвате нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да направите уебсайт.

Ето преглед от началото до края на всички стъпки, през които ще ви преведем в това ръководство.

Как да намерите и регистрирате безплатно име на домейн
Избор на най-добрия уеб хостинг
Как да инсталирате WordPress
Инсталиране на шаблон за промяна на дизайна на вашия сайт
Създаване на страници в WordPress
Персонализиране на WordPress с добавки и разширения
Ресурси за научаване на WordPress и получаване на поддръжка
По-нататък, създаване на уебсайтове с повече функции
Преди да започнем да създаваме уебсайт, нека да обхванем някои от най-често задаваните въпроси, които получаваме.

Какво трябва да създам уебсайт?
Ще ви трябват следните три неща, за да стартирате вашия WordPress сайт.

Име на домейн – това е името на вашия уебсайт, като google.com
WordPress хостинг – тук се съхраняват файловете на вашия уебсайт.
45 минути от вашето неделимо внимание.
Колко струва уебсайтът на WordPress?
Отговорът на този въпрос наистина зависи от това какъв уебсайт се опитвате да изградите. Написахме 2000 слово ръководство, в което обясняваме колко всъщност струва изграждането на уебсайт .

Типичният бизнес уебсайт може да струва до 100 долара годишно и може да достигне до 30 000 долара годишно.

Препоръчваме на всички наши потребители да започнат с малки и след това да добавят още функции към вашия уебсайт, докато бизнесът ви расте. По този начин ще спестите пари и ще сведете до минимум потенциалните загуби и ще избегнете преразходването.

В това ръководство ще ви покажем как да създадете уебсайт за по-малко от 100 долара .

Ще ви покажем и как да го направите по-нататък, като добавите още функции към него в бъдеще.

Коя е най-добрата платформа за уебсайтове?
Има много създатели на уебсайтове , които ще ви помогнат да настроите уебсайт. Препоръчваме да използвате самостоятелно хостван WordPress като платформа за вашия уебсайт.

WordPress е най-популярната платформа за уебсайтове в света. Той захранва почти 28% от всички уебсайтове в интернет.

WordPress е безплатен и се предлага с хиляди дизайни и разширения на уебсайтове. Той е изключително гъвкав и работи с почти всеки инструмент и услуга на трети страни, достъпни за собствениците на уебсайтове.

Ние използваме WordPress за създаване на всички наши уебсайтове, включително този, WPBeginner.

Как да се възползвате максимално от това да създадете урок за уебсайт?
Това е стъпка по стъпка урок за това как да направите уебсайт. Разделихме го на различни стъпки и ще ви преведем през всичко от начало до край. Просто следвайте инструкциите и в края на краищата ще имате много професионално изглеждащ уебсайт.

Също така ще ви насочим в правилната посока, за да изведете уебсайта си на следващото ниво въз основа на вашите нужди.

Забавлявайте се да създавате своя уебсайт.

Не забравяйте, че ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с нас и ние ще настроим вашия уеб сайт безплатно.

Да започваме.

Как да създадете видео урок за уебсайт

Абонирайте се за WPBeginner
Ако видеото не ви харесва или имате нужда от повече инструкции, продължете да четете.

Стъпка 1. Настройка
Една от най-честите грешки, които правят начинаещите е избора на грешна платформа за уебсайт. За щастие, вие сте тук, за да не направите тази грешка.

За повечето потребители самостоятелно хостваният WordPress.org сайт е идеалното решение. Той се предлага с хиляди дизайни и добавки, които ви позволяват да създавате всякакъв вид уебсайт, за който се сещате. За повече информация по тази тема, моля, вижте нашето ръководство за това защо трябва да използвате WordPress .

WordPress е безплатен за всеки, който може да изтегля и използва за създаване на всякакъв вид уебсайт без ограничения.

Ако WordPress е безплатен, тогава откъде идва цената?

WordPress е безплатен, защото ще трябва да подредите собственото си име на домейн и хостинг, което струва пари. За повече информация по тази тема вижте нашата статия, защо WordPress е безплатен? ,

А името на домейна е адресът на уебсайта си в интернет. Това е, което вашите потребители ще въвеждат в браузърите си, за да достигнат до вашия сайт (например wpbeginner.com или google.com).

След това ще ви трябва хостинг на уебсайтове. Всички уебсайтове в интернет се нуждаят от хостинг. Това ще бъде домът на вашия уебсайт в интернет.

Името на домейн обикновено струва $ 14,99 / година, а хостинг разходите започват от $ 7,99 / месец.

Това е МНОГО за повечето хора, които тепърва започват.

За щастие, Bluehost се съгласи да предложи на нашите потребители безплатно име на домейн и над 60% отстъпка от уеб хостинг.

→ Кликнете тук, за да заявите тази ексклузивна оферта Bluehost ←

Bluehost е една от най-големите хостинг компании в света. Те също са официален хостинг партньор, препоръчан от WordPress.

Те работят с WordPress от 2005 г. и се ангажират да върнат на общността. Ето защо ни обещаха, че ако не можете да настроите вашия уебсайт, като следвате този урок, тогава нашият експертен екип ще завърши процеса за вас без никакви разходи. Те ще ни компенсират, така че не е нужно. Не се колебайте да се свържете с нас за безплатна помощ за настройка на уебсайтове.

Забележка: В WPBeginner вярваме в прозрачността. Ако закупите хостинг, използвайки нашата реферална връзка, тогава ние ще получим малка комисионна без допълнителни разходи за вас. Всъщност ще получите отстъпка при хостинг + безплатно име на домейн. Ще получим тази комисионна за препоръчване на всяка хостинг компания WordPress , но препоръчваме само продукти, които лично използваме и вярваме, че ще добавят стойност за нашите читатели.

Нека да продължим и да закупим име на домейн и хостинг.

Първо, ще трябва да отидете на уеб сайта Bluehost в нов прозорец на браузъра и да кликнете върху зеления бутон „Започнете сега“.

Започнете с Bluehost

Това ще ви отведе до страница с ценообразуването, където ще трябва да изберете план за ценообразуване за вашия уебсайт. Основните и плюсовите планове са най-популярният избор сред нашите потребители.

Изберете вашия хостинг план

Ще трябва да щракнете върху select, за да изберете плана, който ви харесва, и да продължите към следващата стъпка.

На следващия екран ще бъдете помолени да изберете ново име на домейн.

Изберете име на домейн

В идеалния случай трябва да се придържате към .com име на домейн. Уверете се, че той е свързан с вашия бизнес, лесен за произнасяне и заклинание и лесен за запомняне.

Нуждаете се от помощ при избора на име на домейн за вашия уебсайт? Вижте тези съвети и инструменти как да изберете най-доброто име на домейн .

След като изберете името на вашия домейн, щракнете върху следващия бутон, за да продължите.

Сега ще бъдете помолени да предоставите информация за вашия акаунт като име, адрес, имейл и т.н.

На този екран ще видите и допълнителни екстри, които можете да закупите. По принцип не препоръчваме закупуването на тези екстри. Винаги можете да ги добавите по-късно, ако решите, че имате нужда от тях.

Премахнете отметката от допълнителни екстри

След това ще добавите данните си за плащане, за да завършите покупката.

След като приключите с покупката, ще получите имейл с подробности как да влезете в контролния панел на уеб хостинга (cPanel).

Това е вашето хостинг табло, където управлявате всичко като получаване на поддръжка, настройка на имейли и т.н. Най-важното е, че тук ще инсталирате WordPress.

Стъпка 2. Инсталирайте WordPress
На таблото за управление на хостинг акаунта (cPanel) ще намерите много икони, за да правите различни неща. Никога няма да се наложи да използвате 95% от тях, така че можете спокойно да ги игнорирате.

Превъртете надолу до секцията на уебсайта в cPanel и след това кликнете върху иконата на WordPress.

Инсталирайте WordPress

Сега ще видите екрана за бърза инсталация на Bluehost Marketplace за WordPress. Кликнете върху бутона „Първи стъпки“, за да продължите.

На следващия екран ще бъдете помолени да изберете името на домейна, където искате да инсталирате WordPress. Изберете домейна си от падащото поле и натиснете Next.

Изберете име на домейн

Сега ще трябва да въведете името на вашия уебсайт, потребителското име на администратора и паролата за вашия сайт. Не се притеснявайте, можете да ги промените по-късно в настройките на WordPress, ако трябва.

Също така ще трябва да поставите отметка на всички отметки на екрана и след това да натиснете бутона „Инсталиране“, за да продължите.

Настройки за инсталиране на WordPress

Бързото инсталиране вече ще започне да инсталира WordPress на вашия уебсайт. Междувременно той ще ви покаже някои шаблони на уебсайтове, които можете да инсталирате на вашия сайт.

Не е необходимо да правите това в момента, защото по-късно в това ръководство ще ви покажем как да намерите и инсталирате безплатен шаблон на WordPress на вашия уебсайт.

След като инсталацията приключи, в горното заглавие ще видите съобщение за успех.

WordPress инсталирането е успешно

Сега трябва да кликнете върху връзката „Инсталация завършена“ и тя ще ви отведе до екрана с вашия вход и парола за WordPress .

URL адрес и идентификационни данни за вход в WordPress

Честито! Вие сте създали първия си уебсайт WordPress.

Вече можете да преминете към страницата за вход в WordPress. Вашият URL адрес за вход ще изглежда така:

http://www.yourdomain.com/wp-admin

Можете да влезете в своя WordPress сайт с помощта на администраторското име и паролата, които сте въвели по-рано.

Страница за вход в WordPress

Не беше ли лесно?

Сега нека преминем към следващата стъпка и да изберем дизайн за вашия уебсайт.

Стъпка 3. Изберете вашата тема
Визуалният външен вид на вашия WordPress сайт се контролира от тема WordPress.

Темите на WordPress са професионално проектирани шаблони, които можете да инсталирате на уебсайта си, за да промените външния му вид.

По подразбиране всеки сайт на WordPress идва с основна тема. Ако посетите уебсайта си, ще изглежда така:

Тема за WordPress по подразбиране

Това не е много привлекателно за повечето потребители.

Но не се притеснявайте, има хиляди безплатни и платени WordPress теми, които можете да инсталирате на вашия сайт.

Можете да промените темата си от таблото за управление на администратора на WordPress. Посетете Външен вид » Страница с теми и след това кликнете върху бутона„ Добавяне на нов “.

Променете темата си за WordPress

На следващия екран ще можете да търсите от 4 492 безплатни теми за WordPress, които са достъпни в официалната директория с теми WordPress.org. Можете да ги сортирате по популярни, най-нови, представени, както и други филтри за функции (т.е. индустрия, оформление и т.н.).

Търсене на безплатни теми за WordPress

Нуждаете се от помощ при избора на тема? Вижте нашия списък с тези страхотни безплатни бизнес теми за WordPress .

Можете също така да погледнете нашето ръководство за това как да изберете перфектната тема на WordPress за вашия уебсайт.

За целите на това ръководство ще използваме Bento . Това е популярна многоцелева безплатна WordPress тема с гъвкави възможности за дизайн за всякакъв вид уебсайтове.

Ако знаете името на безплатната тема, която искате да инсталирате, тогава можете да я потърсите, като въведете името й в полето за търсене.

WordPress ще ви покаже темата в резултатите от търсенето. Ще трябва да отведете мишката до темата и след това да кликнете върху бутона Инсталиране.

Инсталиране на WordPress тема

След като инсталирате темата си, можете да я персонализирате, като кликнете върху връзката Персонализиране под менюто Външен вид.

Това ще стартира персонализатора на теми, където ще можете да промените настройките на темата си с преглед на живо на уебсайта си.

Персонализиране на вашата WordPress тема

Не е необходимо да финализирате всички настройки на темата веднага. Ще можете да го персонализирате много по-добре, след като вече имате някакво съдържание на уебсайта си.

Нека да видим как да добавяте съдържание към вашия WordPress сайт.

Стъпка 4. Добавете съдържание към вашия сайт
WordPress се предлага с два типа съдържание по подразбиране, наречени публикации и страници . Публикациите са част от блога и се появяват в обратен хронологичен ред (по-новите елементи се показват първо).

От друга страна, страниците са предназначени да представляват статично „еднократно” съдържание като вашата страница, страница за контакти, политика за поверителност и т.н.

По подразбиране WordPress показва публикациите на вашия блог на първа страница на вашия уебсайт. Можете да промените това и да накарате WordPress да показва всяка страница като първа страница на вашия уебсайт (ще ви покажем как да направите това по-късно в това ръководство).

Можете да създадете отделна страница за вашия блог или раздел с новини. Всъщност можете да създадете уебсайт без никакъв раздел в блога.

Като каза това, нека добавим малко съдържание към вашия уебсайт.

Ще започнете, като добавите няколко страници към вашия WordPress сайт. Не се притеснявайте, ако в момента нямате достатъчно съдържание за тези страници. Винаги можете да ги редактирате и актуализирате.

Преминете към Страници »Добавяне на нова страница в администраторската област на WordPress. Това ще ви отведе до екрана на редактора на страници, който изглежда така:

Добавяне на нова страница

Първо трябва да предоставите заглавие на страницата си, нека да наречем тази страница „Начало“.

След това можете да добавите съдържание в текстовия редактор по-долу. Можете да добавяте текст, връзки, изображения, вграждане на видеоклипове , аудио и т.н.

След като добавите съдържание към страницата си, можете да кликнете върху бутона за публикуване, за да го направите на сайта си.

Можете да повторите процеса, като добавите още страници за различни секции на вашия уебсайт. Например страница за информация, свържете се с нас и страница в блога за показване на публикации в блога.

Сега нека добавим и няколко публикации в блога.

Преминете към публикации »Добавете ново в административната си област на WordPress.

Добавяне на нова публикация в WordPress

Ще видите екран, подобен на предишния, когато добавяте страници.

Можете да добавите заглавие на публикацията и след това да добавите съдържание във визуалния редактор на публикации. Ще забележите и някои допълнителни опции като публикационни формати, категории и маркери .

Можете да кликнете върху бутона за запазване, за да съхраните публикацията си като чернова, или да кликнете върху бутона за публикуване, за да бъде видим на вашия сайт.

За по-подробни инструкции как да използвате всички тези опции на екраните за редактиране на страници и страници, моля, вижте нашето ръководство за добавяне на нова публикация в WordPress .

Стъпка 5. Персонализиране и настройване на вашия уебсайт
Сега, когато сте създали някакво съдържание на уебсайта си, ще можете да персонализирате и поставите всичко в хубава презентабелна форма на вашия уебсайт.

Нека започнем с настройката на статична предна страница.

Настройване на статична предна страница

Трябва да посетите страницата Настройки »Четене в администраторската си област WordPress. Под опцията „Показва се първа страница“ кликнете върху статичната първа страница и след това изберете „Страници“, които сте създали по-рано за своите домашни и блог страници.

Статична първа страница

Не забравяйте да кликнете върху бутона „Запазване на промените“ в долната част на страницата, за да съхраните промените си.

WordPress вече ще използва страницата, озаглавена „Начало“, като първа страница на вашия сайт и страница „Блог“ за показване на публикациите в блога ви.

Промяна на заглавието на сайта и таглите

По време на инсталацията можете да изберете заглавието на вашия сайт. WordPress автоматично добавя ред на етикет към заглавието на вашия сайт, който гласи „Просто още един WordPress сайт“.

Можете да промените както заглавието, така и маркера на вашия сайт по всяко време, като посетите Настройки »Обща страница.

Заглавие на сайта и тагове

Заглавието на вашия сайт ще бъде името на вашия уебсайт като WPBeginner. Редът на маркерите обикновено е един ред, който описва вашия уебсайт. Можете също да оставите полето за ред на етикета празно, ако искате.

Не забравяйте да кликнете върху бутона за запазване на промените, за да запазите вашите настройки.

Задайте Настройки за коментари

WordPress се предлага с вградена система за коментари, която позволява на потребителите ви да оставят коментари на вашите публикации. Това е чудесно за ангажиране на потребителите, но е насочено и към спамерите.

За да се справите с това, ще трябва да активирате модерирането на коментарите на вашия уебсайт.

Посетете Настройки » Страница за дискусии и превъртете надолу до секцията„ Преди да се появи коментар “. Поставете отметка в квадратчето до опцията „Коментарът трябва да бъде одобрен ръчно“.

Активиране на модерирането на коментарите

Не забравяйте да кликнете върху бутона за запазване на промените, за да запазите вашите настройки.

Създаване на навигационни менюта

Навигационните менюта позволяват на потребителите ви да разглеждат различни страници или секции на вашия уебсайт. WordPress се предлага с мощна система от меню за навигация и вашата тема на WordPress използва тази система за показване на менюта.

Навигационни менюта на уебсайт

Нека добавим навигационно меню към вашия уебсайт.

Първо, трябва да посетите Външен вид » Страница с менюта . Въведете име за вашето навигационно меню и щракнете върху бутона за създаване на менюто.

Създаване на ново меню

WordPress вече ще създаде вашето навигационно меню. Но в момента ще бъде празно.

След това трябва да изберете страниците, които искате да покажете в менюто си и след това да кликнете върху бутона за добавяне към менюто.

Добавете страници в менюто на WordPress

Ще забележите, че избраните от вас страници запълват празната област от менюто ви за навигация. Можете да ги премествате нагоре и надолу, за да пренаредите позицията им в менюто.

Изберете местоположението на менюто

Сега трябва да изберете място за показване. Тези местоположения са определени от вашата WordPress тема. Обикновено повечето теми на WordPress имат основно меню, което се появява отгоре.

И накрая, кликнете върху бутона на менюто за запазване, за да запазите вашето навигационно меню.

Вече можете да посетите уебсайта си, за да видите менюто в действие.

За по-подробни инструкции вижте нашето ръководство за начинаещи как да добавите навигационно меню в WordPress .

Стъпка 6. Инсталиране на приставки
WordPress Плъгините са като приложения за вашия WordPress сайт. Те ви позволяват да добавяте функции към вашия WordPress сайт. Помислете формата за контакт, фото галерии и т.н.

В момента има над 49 000 безплатни приставки за WordPress. Има и платени приставки, продавани от уебсайтове и разработчици на трети страни.

С този много плъгини как да намерите кои плъгини да инсталирате? Разкрихме ви и там, вижте нашето ръководство за това как да изберем най-добрата приставка за WordPress .

Ето нашия списък с основни плъгини, които трябва да инсталирате на вашия сайт веднага. Всички те са безплатни.

Характеристика

WPForms Lite – Позволява ви да добавите контактна форма към вашия WordPress сайт.
Envira Gallery Lite – Добавете красиви галерии с изображения към вашия WordPress сайт
MonsterInsights – Свържете уебсайта си с Google Analytics и вижте как посетителите намират и използват вашия уебсайт, за да можете да ги поддържате отново.
Оптимизация на уебсайтове

Yoast SEO – Подобрете вашия WordPress SEO и спечелете повече трафик от Google
WP Super Cache – Подобрява скоростта на уебсайта ви, като предоставя кеширани страници
Сигурност

Updraft Plus – Създайте автоматични резервни архиви на вашия уебсайт
Sucuri – одит на сигурността на уебсайта и скенер за злонамерен софтуер
Нуждаете се от помощ при инсталирането на приставки? Вижте нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да инсталирате приставка за WordPress .

За повече препоръки за плъгини вижте нашия списък от 24 трябва да има приставки за WordPress за бизнес уебсайтове .

Стъпка 7. Овладяване на WordPress
WordPress е лесен за използване, но изключително мощен. От време на време може да се окажете, че търсите бързи отговори.

Добрата новина е, че има много безплатна помощ за WordPress. Вижте нашето ръководство за това как правилно да поискате поддръжка за WordPress и да го получите.

Самият WPBeginner е най-големият сайт за WordPress ресурси в Интернет. На WPBeginner ще намерите следните ресурси (всички те са напълно безплатни).

WPBeginner Blog – Това е мястото, където публикуваме нашите уроци за WordPress, инструкции за работа и стъпка по стъпка ръководства.
WPBeginner Videos – Тези стъпка по стъпка видеоклипове ще ви помогнат да научите WordPress БЪРЗО.
WPBeginner в YouTube – Имате ли нужда от още видео инструкции? Абонирайте се за нашия YouTube канал с повече от 52 000 абонати и 7 милиона + гледания.
WPBeginner Dictionary – Най-доброто място за начинаещите да започнат и да се запознаят с езика на WordPress.
WPBeginner Blueprint – Разгледайте плъгини, инструменти и услуги, които използваме в WPBeginner.
Сделки с WPBeginner – Ексклузивни отстъпки за продукти и услуги на WordPress за потребители на WPBeginner.
Ето няколко от нашите ръководства, които трябва да отметите веднага. Това ще ви спести много време и пари в бъдеще.

25 Най-често срещани грешки в WordPress и как да ги поправим
Ръководство за начинаещи за отстраняване на грешки в WordPress
Как да коригирате често срещаните проблеми с изображението в WordPress
Крайното ръководство за сигурност на WordPress (стъпка по стъпка)
Ultimate WordPress seo ръководство за начинаещи (стъпка по стъпка)
Много от нашите потребители използват Google, за да намерят отговори на WPBeginner. Просто въведете ключови думи за това, което търсите, и добавете wpbeginner.com в края.

Не можете да намерите отговор? Изпратете въпроса си директно чрез формата за контакт и ние ще се опитаме да отговорим.

Стъпка 7. По-нататък
Досега ви показахме как да направите уебсайт, да добавите тема и да инсталирате основни плъгини.

Искате ли да го вземете още повече?

С помощта на WordPress можете да създадете мощни нишови уебсайтове, способни да правят много повече.

Добавете магазин за електронна търговия
Започнете свой собствен подкаст
Създайте уебсайт за членство
Създайте уеб директория
Създайте уебсайт за купони
Изградете уебсайт за отзиви
Създавайте многоезични уебсайтове
Създайте уебсайт на борда за работа
Създайте уебсайт за въпроси и отговори
Създайте уебсайт на базата от знания за уики
За повече примери разгледайте нашия списък от 19 вида уебсайтове, които можете да създадете с WordPress

Често задавани въпроси (често задавани въпроси)
След като помогнахме на хиляди хора да създадат уебсайт, ние отговорихме на доста въпроси. По-долу са отговорите на най-често задаваните въпроси за създаване на уебсайт.

WordPress е единственият начин за създаване на уебсайт?

Не, има много други създатели на уебсайтове там. Вярваме, че WordPress е най-добрата и лесна платформа за изграждане на уебсайт.

Как мога да правя пари от моя уебсайт?

След като помогна на потребителите да създадат уебсайт, това е най-често задаваният въпрос. Има много начини да печелите пари от вашия уебсайт.

Имаме списък от 25 начина да печелите пари онлайн, използвайки WordPress . Това не са богати бързи схеми. Ако търсите начин да забогатеете бързо, като печелите пари онлайн, тогава съжалявайте, че разбивате лошите новини, няма такъв начин.

Как да създам уебсайт, където мога да продавам продукти?

Можете лесно да добавите онлайн магазин към вашия уебсайт WordPress. Създадохме списък с най -добрите приставки за електронна търговия за WordPress . Можете също да следвате нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да стартирате онлайн магазин .

Трябва ли да знам HTML / CSS, за да създам и персонализирам моя уебсайт?

Не, не е нужно да знаете HTML / CSS, за да създадете уебсайт с WordPress. Можете да използвате един от многото плъгини за създаване на страници WordPress за плъзгане и пускане, за да персонализирате лесно уебсайтовете си.

Как мога да стартирам уебсайт безплатно?

Някои строители на уебсайтове може да предлагат безплатни опции, но не препоръчваме да ги използвате. Често те ще вмъкват своята марка и реклама на вашия уебсайт, който не изглежда професионално.

По-добре е да закупите собствено име на домейн и хостинг, така че да имате пълна собственост върху уебсайта си. Вижте каква е разликата между име на домейн и уеб хостинг .

Мога ли да създам уебсайт като eBay?

Да, можете лесно да създадете уебсайт като eBay, като използвате плъгин за търг за WordPress. Имаме стъпка по стъпка ръководство за това как да изградите уебсайт за онлайн търг с помощта на WordPress, който можете да следвате.

Мога ли да получа безплатен домейн за моя уебсайт?

Да, някои уеб хостинг компании предлагат безплатен домейн, ако решите да стартирате уебсайт с тях. Bluehost е официално препоръчан доставчик на хостинг услуги на WordPress и предлагат на потребителите на WPBeginner безплатен домейн + 60% отстъпка от хостинг, ако решите да изградите уебсайта си, използвайки тяхната услуга.

Мога ли да създам уебсайт като Facebook?

Да, можете абсолютно да използвате WordPress, за да превърнете уебсайта си в социална мрежа. Имаме стъпка по стъпка ръководство за това как да направите уебсайт като Facebook, използвайки WordPress .

Мога ли да създам уебсайт с дискусионен съвет / форум?

Абсолютно. Можете да използвате един от тези плъгини за форум в WordPress, за да създадете уебсайт с функции на дискусионния съвет.

Надяваме се, че това ръководство ви е помогнало да научите как да направите уебсайт, без да наемате програмист или да харчите пари. Можете също така да искате да видите нашия списък с 19 полезни съвета за привличане на трафик към вашия нов WordPress сайт .

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *