skip to Main Content

Кой да изработи моя сайт? – какво да търсите и за какво да внимавате?

Преди да сравнявате най-добрите създатели на уебсайтове, препоръчваме ви да напишете какво искате да направите със своя уебсайт? Какви са вашите цели и какви функции бихте искали да видите на вашия уебсайт.

Например можете да запишете неща като: да имате блог раздел, фотогалерия, онлайн магазин, резервационна система, контактна форма, плъзгач и т.н.

Ако не сте сигурни в това, което искате, прегледайте конкурентите си или други уебсайтове за вдъхновение.

Повечето създатели на уебсайтове предлагат потребителски интерфейс за плъзгане и пускане, за да изгради вашия уебсайт. Можете да се възползвате от пробните акаунти, за да тествате драйва, преди да вземете окончателното си решение.

На следващо място, трябва да разгледате възможностите за растеж. Ще добавяте ли редовни актуализации към уебсайта си? Имате ли нужда от блог раздел? Бихте ли продавали повече продукти на вашия уебсайт в бъдеще?

Трябва да сте сигурни, че избраният от вас създател на уебсайтове може да се справи с вашите нужди, докато бизнесът ви расте.

Като се има предвид, нека да разгледаме най-добрите платформи за създаване на уебсайтове, за да направим вашия уеб сайт, без да наемаме програмист.

 1. WordPress
  WordPress

WordPress.org (известен също като самостоятелно хостван WordPress) е най-популярната платформа за изграждане на уебсайтове в света. Над 35% от всички уебсайтове в интернет се захранват от WordPress.

Забележка: Налични са две версии на WordPress. Има самостоятелно хоствани WordPress.org и WordPress.com. Ще поговорим за WordPress.com по-късно в тази статия. Можете също да прочетете нашето сравнение за WordPress.org срещу WordPress.com за повече подробности.

Самостоятелно хостваният WordPress оглавява списъка ни с най-добрите създатели на уебсайтове поради своята популярност, мощни функции, мащабируемост и лекота на използване.

WordPress е безплатен и отворен код за създаване на уебсайтове. Това означава, че имате максимален контрол над уебсайта си в сравнение с всеки друг създател на уебсайтове в този списък.

За разлика от други създатели на уебсайтове, ще ви е необходим хостинг акаунт на WordPress и хост на вашия собствен уебсайт (това е много по-лесно, отколкото звучи).

Професионалисти:

WordPress ви дава пълен контрол върху всеки аспект на вашия уебсайт. Може да се използва за създаване на всякакъв вид уебсайт. Например магазин за електронна търговия , форуми на общността , социална мрежа , уебсайт за членство , личен уебсайт и др.

Има хиляди предварително направени WordPress теми, които можете да използвате за дизайна на уебсайта си. Той също има невероятни създатели на плъзгане и пускане на страници като Beaver Builder и Divi, които ви позволяват лесно да създавате свои собствени оформления на страници.

Създаване на страница с плъгин за създаване на най-добрите страници на Beaver Builder

Освен това ще получите достъп до повече от 55 000 безплатни WordPress приставки . Те са като приложения за WordPress, които добавят допълнителни функции и функционалност към уебсайта ви като формуляри за контакт, google analytics , фотогалерия, инструменти за социални медии, чат на живо и т.н.

WordPress е напълно преведен на десетки езици и може лесно да се използва за създаване на многоезични уебсайтове .

Когато вземете предвид всички горепосочени предимства, WordPress е най-евтиният уебсайт за създаване на уебсайтове.

Той също така идва с мощни SEO плъгини, които търсачките обичат и това гарантира, че вашият уебсайт винаги ще получи най-високото класиране в търсачките.

Поради всички причини по-горе, WordPress е избор за създаване на уебсайт №1 както за уеб разработчици, така и за собственици на бизнес.

Недостатъци:

Ще трябва да управлявате собствения си уебсайт, което означава, че ще трябва да се запознаете с нова система. Тази лека крива на обучение лесно се преодолява от повечето потребители, но в началото се чувства малко трудно.

Ще трябва да сте в крак с актуализациите на WordPress, да актуализирате плъгини и да създавате резервни копия.

Ценообразуване:

Докато WordPress е безплатен създател на уебсайтове, ще ви трябва име на домейн и уеб хостинг, за да получите уебсайта си на живо, което обикновено струва $ 14.99 / година и $ 7.99 на месец съответно.

За щастие, ние разработихме специална сделка за потребителите на WPBeginner. Можете да стартирате уебсайт само за $ 2,75 на месец с Bluehost , официален хостинг доставчик, препоръчан от WordPress. Те предлагат на нашите потребители 60% отстъпка от уеб хостинг, който се предлага с безплатен SSL сертификат и безплатно име на домейн.

→ Кликнете тук, за да заявите тази ексклузивна оферта Bluehost ←

С това специално ценообразуване WordPress е най-евтиният създател на уебсайтове в този списък за малкия бизнес.

За повече подробности вижте нашето ръководство за това как да направите уебсайт с инструкции стъпка по стъпка.

 1. Постоянен контакт за създаване на уебсайтове
  Постоянен контакт строител на уебсайтове

Конструктор на уебсайтове за постоянен контакт е интелигентен строител на уебсайтове, работещ с AI, който ви помага да изградите персонализиран уебсайт за минути. Това е сбъдната мечта за нетехнологичните собственици на малък бизнес.

Професионалисти

Постоянният контакт е известен с това, че е водеща световна услуга за маркетинг по електронна поща . След като се вслушаха в проблемите на малкия бизнес, те решиха да създадат първия в света създател на уебсайт с изкуствен интелект, който ви помага да създадете уебсайт за минути (без да пишете HTML код).

Можете да използвате техния воден AI съветник, за да създадете напълно персонализиран уеб дизайн с персонализирани предложения за изображения и съдържание.

Постоянен контакт за персонализиране на уебсайтове

Техният конструктор на уебсайтове за влачене и пускане улеснява персонализирането на оформлението на уебсайта Ви. Можете да изберете от тяхната библиотека от над 550 000 безплатни професионални изображения, за да направите уебсайта си визуално зашеметяващ.

Всички шаблони са удобни за мобилни устройства извън кутията, така че вашият уебсайт ще изглежда страхотно на всички устройства.

Тъй като това е хоствано решение за уебсайт, това е напълно безпроблемно създаване на уебсайтове. Те също предлагат денонощна поддръжка за чат, имейл и телефон, което е чудесно за малкия бизнес.

Други функции на платформата включват производител на лого, формуляри за улавяне на олово, анализиране на уебсайтове, електронна търговия и др.

Най-добрата част за постоянен контакт е, че е безплатен създател на уебсайтове. Това означава, че можете да създадете уебсайт, блог и дори онлайн магазин безплатно.

Техният безплатен план е доста щедър в сравнение с други създатели на уебсайтове в списъка, защото ви позволяват да създавате онлайн магазин и да продавате продукти. Повечето други създатели на уебсайтове ограничават плана за електронна търговия само до платени потребители.

Платеният план на постоянен контакт също е много достъпен, като се започне от $ 10 на месец, което ви дава достъп до безплатен домейн и всичките им мощни функции.

Имайки предвид характеристиките, Константа Контакт определено е един от най-добрите професионални строители на уебсайтове в този списък.

Против

Понастоящем екосистемата на разработчиците е малка, така че няма разширения на трети страни, които можете да инсталирате на уебсайта си, за да добавите нови функции, които не се предлагат от Константа Контакт.

Както всеки друг създател на уебсайт, ако искате да свържете потребителско име на домейн, тогава ще трябва да надстроите до платения план. Добрата част е, че ви дават безплатно име на домейн, когато правите надстройка.

Ценообразуване:

Постоянният контакт предлага мощен безплатен конструктор на уебсайтове, който ви позволява да създавате уебсайт, блог и дори онлайн магазин.

Ако искате да използвате собствения си персонализиран домейн, да получите достъп до техните мощни функции и поддръжка по телефона, тогава ще трябва да надстроите до техния стартов план, който струва 10 долара на месец.

Техният бизнес плюс план струва 20 долара на месец и той предлага разширени функции за уебсайтове за електронна търговия.

Ако сте малък бизнес, който не иска да използва WordPress, постоянният контакт определено е чудесен избор.

 1. Gator от HostGator
  Строител на уебсайтове Gator от HostGator

Gator е популярен онлайн сайт за създаване на уебсайтове, създаден от HostGator , един от най-големите доставчици на уеб хостинг услуги в света. Gator builder е цялостно решение за изграждане и хостинг на уебсайтове, което го прави перфектен създател на уебсайтове за малки фирми.

Професионалисти

Gator е напълно хоствана платформа, така че не е нужно да се притеснявате за софтуера, актуализациите или архивирането.

Получавате лесен конструктор на уебсайтове, който ви позволява да избирате от 200+ професионални шаблона за дизайн на уебсайтове. Всеки дизайн се предлага с прости опции за персонализиране, които можете да конфигурирате от самия конструктор.

Можете да редактирате всеки елемент на страница с обикновена точка и кликнете върху интерфейса. Можете също да плъзгате и пускате често използвани елементи като изображения, видеоклипове, фотогалерия , текст, колони, карти и формуляри за контакт .

Gator също така ви предоставя достъп до вградена библиотека със снимки, така че можете да намерите и добавите красиви снимки на вашия уебсайт.

Всички платени планове включват безплатно потребителско име на домейн за вашия уебсайт. Планът за електронна търговия също предлага възможност за настройка на онлайн магазин и продажба на вашите продукти онлайн.

Тъй като Gator е платен продукт, те не продават вашите данни и не показват реклами на вашия уебсайт.

Против

За разлика от някои от другите опции в списъка, Gator няма безплатен план. Те също не предлагат безплатна пробна версия.

Подобно на други собственици на създатели на уебсайтове в списъка, вие не можете да наемете програмист, който да ви помогне значително да промените дизайна на уебсайта си или да добавите нови функции към вашия уебсайт.

Ценообразуване

Плановете на Gator плащат започват от $ 3,84 на месец, $ 5,99 на месец за премия и $ 9,22 за план за електронна търговия. Определено е един от най-евтините създатели на уебсайтове в списъка.

Gator може да се използва за изграждане на уебсайт за малък бизнес, магазин с ограничени предмети или фотогалерия. Това обаче не отговаря на силата на най-популярния създател на уебсайтове, WordPress.

 1. Създател на уебсайтове Domain.com
  Domain.com Builder на уебсайтове

Domain.com предлага лесен конструктор на уебсайтове, който ви позволява да създадете уеб сайт, блог и дори уебсайт за електронна търговия само с няколко кликвания.

Професионалисти

Domain.com предлага лесно създаване на уебсайт за плъзгане и пускане, за да създаде вашия уебсайт. Можете да започнете с един от техните стотици професионално проектирани шаблони и да го персонализирате с помощта на прост интерфейс за плъзгане и пускане, за да съответства на вашата марка.

Всички шаблони за създаване на уебсайтове на Domain.com са оптимизирани за мобилни устройства, таблети и настолни компютри. Това означава, че вашият уебсайт ще изглежда страхотно на всички устройства.

Той се предлага с всички мощни функции, които очаквате от добре познат строител на уебсайтове, включително: анализиране на уебсайтове, функционалност на електронната търговия, възможност за добавяне на блог към всеки уебсайт и безплатен SSL сертификат с всички планове.

С техния план за електронна търговия вие получавате и управление на запасите, управление на данъци, купони и отстъпки и много други мощни функции.

Те също предлагат чат на живо и телефонна поддръжка на клиенти за техническа помощ, така че лесно да започнете.

Против

За разлика от други популярни създатели на уебсайтове, създателят на уебсайт Domain.com няма опция за безплатен уебсайт. Те също не предлагат безплатна пробна версия. Те обаче предлагат гаранция за връщане на парите, в случай че не сте доволни от продукта.

Екосистемата им за разширение е малка и няма да можете да наемете разработчик, който да изгради разширени функции като WordPress, тъй като не е отворен код.

Тъй като това е собствена платформа, мигрирането на уебсайта Ви от строителя на уебсайтове на Domain.com ще бъде трудно.

И накрая, техният стартов план ви ограничава до само 6 страници уебсайт. За неограничени страници се нуждаете поне от техния бизнес план.

Ценообразуване

Плановете на Website.com Builder започват от 1,99 долара на месец за начинаещи, 6,99 долара на месец за бизнеса и 12,99 долара на месец за електронната търговия.

Всички планове идват с безплатен SSL сертификат, неограничено съхранение, функции на блога и поддръжка по телефона.

Ако търсите професионален строител на уебсайтове, тогава създателят на уебсайтове Domain.com е отлична опция. Въпреки това, ако искате разширени функции и повече контрол върху съдържанието си, тогава нищо няма да надвие самостоятелно хоствания WordPress (опция №1 в нашия списък).

 1. BigCommerce
  BigCommerce

BigCommerce е най-добрият строител на уебсайтове за електронна търговия на пазара. Ако търсите да създадете онлайн магазин, който мащабира, тогава BigCommerce е платформата за вас. Той е снабден с всички основни вградени функции, така че можете да поддържате режийните си ниски и маржовете високи.

Професионалисти

BigCommerce е напълно хоствано решение за електронна търговия, така че не е нужно да се притеснявате за скоростта, сигурността или актуализациите на уебсайта. Те се справят със сървърната и техническата страна за вас, така че можете да се съсредоточите върху разрастването на вашия бизнес.

За разлика от други хоствани решения за електронна търговия, BigCommerce има вградена интеграция с WordPress, която ви позволява да се възползвате от гъвкавостта на WordPress, като същевременно се възползвате от безгласната сила на електронната търговия на BigCommerce. Най-просто казано, вашият уебсайт ще бъде бърз и сигурен, независимо колко трафик получавате.

BigCommerce се интегрира с всички популярни шлюзове за плащане, включително Stripe, PayPal, Apple Pay, Square, Amazon Pay, Visa Checkout, Chase Pay, Ayden и др. За разлика от Shopify, BigCommerce не начислява такса за транзакция, за да използвате тези шлюзове за плащане.

Можете да започнете с един от многото им предварително направени шаблони на уебсайтове и да го персонализирате, за да съответства на вашите нужди, като използвате лесния им конструктор на уебсайтове за влачене и пускане.

BigCommerce Design Builder

BigCommerce се предлага с много функции, вградени за справяне с оптимизацията на скоростта на преобразуване, като изоставяне на количката, подобрено търсене на продукти, прегледи на продукти, купони и други. За допълнителни функции можете да се свържете с приложения на трети страни от техния магазин за приложения.

Най-добрата част е таблото за управление, което ви позволява да виждате показателите, които да ви помогнат да развивате бизнеса си с увереност.

Против

Ако тепърва започвате, тогава ще намерите цените на BigCommerce малко по-високи от останалите строители на уебсайтове в списъка.

Тъй като това е собствена платформа, мигрирането далеч от BigCommerce ще бъде трудно.

Ценообразуване

BigCommerce се предлага с 15-дневна безплатна пробна версия за всички планове. Основните им планове при $ 29,95 на месец, които се предлагат с всички основни функции, от които ще се нуждаете. Можете да надстроите до план плюс, който струва $ 79,95 на месец за допълнителни функции за оптимизация на реализациите. Профилният им план струва $ 249,95 на месец, което има всички разширени функции, от които може да се нуждаете.

Най-добрата част за BigCommerce в сравнение с Shopify и други платформи за електронна търговия на трети страни е, че те имат безпроблемна интеграция с WordPress, което може да бъде огромен плюс, ако искате да комбинирате гъвкавостта на WordPress със силата на BigCommerce.

 1. Пазарувайте
  Shopify

Shopify е друг популярен конструктор на уебсайтове за електронна търговия, създаден специално за онлайн магазини и уебсайтове за електронна търговия . Тя дава право на повече от половин милион предприятия с 1 милион активни потребители. Над 40 милиарда долара продукти са продадени в платформата на Shopify.

Професионалисти

Shopify е цялостно хоствано решение, което означава, че не е нужно да се притеснявате от управлението на софтуера, инсталирането на актуализации или запазването на архивирането . Shopify прави всичко това за вас.

Той предлага интегрирано решение за плащания, наречено Shopify Payments. Можете също да добавите шлюзи за плащане на трети страни, за да приемате плащания.

Като строител на уебсайтове за електронна търговия, Shopify идва с цялостно управление на инвентара, неограничени продукти, мощни статистики, лесни маркетингови решения, всички спретнати под един покрив. Те са избрали дизайн, от който да избирате и никога няма да ви се наложи да добавяте код.

Shopify

Със своя интуитивен интерфейс за влачене и пускане, Shopify прави супер лесно създаването на пълноценен магазин за електронна търговия. Те също предлагат в магазина POS, който ви позволява да продавате продукти на вашето местоположение, като същевременно приемате всички кредитни карти и се възползвате от инструментите за управление на инвентара, доставката, маркетинга и статистиката на Shopify.

Можете дори да интегрирате Shopify в WordPress , което ви позволява да използвате и двете страхотни решения едновременно.

Против

Ако тепърва започвате, тогава може да намерите цените на Shopify малко по-високи от някои други строители на уебсайтове в този списък.

Ако някога искате да преместите уебсайта си от Shopify, ще ви бъде доста трудно да го направите.

Ценообразуване

Основният план на Shopify ще ви струва 29 долара на месец. Можете да го надстроите до Shopify за $ 79 на месец или Advanced Shopify за $ 299 на месец. Shopify предлага и Shopify Lite план за 9 долара на месец, което по принцип ви позволява да добавите бутон за покупка на всеки уебсайт.

Ако искате безпроблемно създаване на уебсайтове за безплатна електронна търговия, тогава Shopify може да бъде идеалният вариант за вас.

 1. WordPress.com
  WordPress.com

WordPress.com е услуга за хостинг на блогове и уебсайтове, управлявана от Automattic. Той е създаден от Matt Mullenweg, съосновател на софтуера с отворен код WordPress, откъдето идва и името WordPress.com. За да научите повече, вижте нашата статия за това как са свързани WordPress.com и WordPress.org .

Въпреки това, WordPress.com не е същото като самостоятелно хоствания WordPress.org. Моля, вижте нашето сравнение на WordPress.com с WordPress.org за повече подробности.

Професионалисти

WordPress.com е услуга за хостинг на уебсайтове. Изграден на върха на същия софтуер за WordPress, но с напълно персонализирано потребителско изживяване. Не е нужно да се притеснявате за софтуера и архивирането, тъй като WordPress.com се грижи за него.

Техните безплатни и платени планове имат различен набор от функции. Всички планове позволяват на потребителите да избират измежду стотици безплатни и платени WordPress теми. След това можете да използвате вградения персонализатор, за да добавите заглавието на вашия сайт, да използвате джунджурии, да добавите менюта за навигация и т.н.

WordPress.com

Той не предлага същата функционалност за плъзгане и пускане на други създатели на уебсайтове. Можете обаче лесно да персонализирате дизайните до известна степен.

Против

Не можете да инсталирате персонализирани приставки или теми, освен ако не надстроите до техния бизнес план.

Премиум и по-ниските планове нямат функции за електронна търговия или поддръжка на рекламна мрежа от трети страни. С бизнес плана можете да използвате WooCommerce и рекламни мрежи на трети страни. Все пак ще трябва да спазвате условията и условията на WordPress.com.

Ценообразуване

Основният план е безплатен, но е изключително ограничен. Личният им план започва с $ 4 на месец, таксувани годишно и включва персонализиран домейн. Премиум планът струва 8,25 долара на месец, таксувани ежегодно и ви дава възможност да осигурите приходи от вашия сайт и персонализиране на модерния дизайн. Бизнес планът струва 24,92 долара на месец, които се таксуват ежегодно и ви дава възможност да имате електронна търговия и персонализирани приставки.

 1. Weebly
  Weebly лого

Weebly е лесен софтуер за създаване на уебсайт с много страхотни дизайни. Тя включва красиво изработен конструктор на страници, който ви позволява да редактирате уебсайта си, без да научите никакви умения за кодиране.

Професионалисти

Weebly е напълно хоствана платформа, така че няма нужда да инсталирате и управлявате никакъв софтуер. Те се грижат за хостинг на вашия уебсайт и за управление на целия софтуер, който се изпълнява в бекенда.

Предлага се с десетки дизайни на уебсайтове, които да се използват като отправна точка за вашия уебсайт. Тези великолепни дизайни са напълно редактируеми с помощта на редактора на страницата на живо на Weebly.

Weebly

Weebly се предлага и с вградена поддръжка за електронна търговия. Това ви позволява лесно да създадете онлайн магазин и да започнете да продавате.

Всеки сайт на Weebly се предлага с вградени функции за формуляри за контакти , фотогалерии, плъзгачи и други. Това ви позволява лесно да добавяте функции към уебсайта си без никакъв сложен процес на настройка.

Като се има предвид лекотата на използване и страхотните функции, Weebly е последователно класиран сред най-добрите строители на сайтове „Направи си сам“ за начинаещи.

Против

Weebly предлага напълно хоствана платформа, така че сте заключени към функциите, които предлагат. Не можете да наемете програмист или дизайнер, който да добави нова функционалност на функцията към вашия уебсайт.

Weebly начислява 3% такси за транзакции при всяка покупка, направена чрез вашия магазин за електронна търговия. Ще трябва да надстроите до техния бизнес план, за да избегнете тези допълнителни такси.

Ценообразуване

Weebly идва с много основен безплатен план. Платените им планове започват от 8 долара на месец, таксувани годишно. Про планът струва $ 12 на месец, а бизнес планът им струва $ 25 на месец.

Ако се чудите как тя се изправя срещу WordPress, проверете нашето сравнение между Weebly и WordPress .

 1. Квадратура
  Squarespace

Squarespace е популярен професионален конструктор на уебсайтове, известен със страхотните си дизайни и лекота на използване.

Професионалисти

Squarespace се предлага с корпоративна инфраструктура за хостинг на вашия уебсайт. Тази сигурна и здрава платформа ви позволява да се съсредоточите върху разрастването на бизнеса си, без да се притеснявате за хостинг.

Squarespace включва тонове дизайни на уебсайтове, за да започнете. Всички тези дизайни са напълно готови за всички видове съдържание. Те са напълно редактируеми, а Squarespace дори ви позволява да използвате няколко шаблона за един и същ уебсайт наведнъж.

Squarespace

Добавянето на съдържание към вашия уебсайт е много лесно в Squarespace. Просто посочете навсякъде на вашия уебсайт и започнете да пишете. Можете лесно да плъзгате и пускате елементи на страници, за да създадете свои собствени оформления за минути.

Squarespace също има план за електронна търговия, който ви позволява да добавите онлайн магазин към вашия уебсайт. Той предлага приятен интерфейс за управление на вашите продукти, инвентар, поръчки, отстъпки за купони и други.

Против

Squarespace предлага ограничена интеграция с услуги на трети страни, което може да бъде пречка за разрастването на вашия бизнес.

Техните планове за електронна търговия позволяват само Stripe, Apple Pay и PayPal за обработка на плащания. Не можете да добавите допълнителни шлюзи за плащане.

Ценообразуване

Уебсайтовете на Squarespace започват от $ 12 на месец и 18 $ на месец. Техните онлайн магазини започват от 26 и 40 долара на месец.

Squarespace е красиво проектирана платформа, която предлага много лесни за използване функции. Тя може да бъде перфектна, ако просто искате бързо да създадете уебсайт.

Ако се чудите как тя се изправя срещу WordPress, тогава разгледайте нашето сравнение на Squarespace и WordPress .

 1. Wix
  Wixlogo

Wix е друг популярен софтуер за създаване на уеб сайтове, базиран в облак. Той предлага лекота на използване в комбинация с мощен набор от функции за лесно изграждане на вашия уебсайт.

Професионалисти

Wix е напълно хоствана платформа, така че няма да се налага да плащате за хостинг. Получавате достъп до стотици шаблони, които да изберете за дизайна на уебсайта си. Всеки шаблон е напълно редактируем с интуитивния си конструктор на сайтове за влачене и пускане.

Wix Builder

Той също така идва с десетки безплатни и платени приложения, които можете да инсталирате на уебсайта си. Тези приложения ви позволяват да добавяте нови функции и функционалност към вашия уебсайт. Някои от тях са създадени от Wix, а други са създадени от трети разработчици.

Wix предлага безплатен план с ограничена честотна лента и съхранение. Можете обаче да използвате този план, за да тествате драйвера за създаване на уебсайтове за влачене и пускане. Тя не включва име на домейн , така че ако решите да запазите уебсайта си, тогава може да искате да надстроите до премиум план.

Освен това получавате безплатен SSL с всички планове за Wix, но ще трябва да го включите за вашия уебсайт.

Против

Плановете за безплатни и свързващи домейни ще показват реклами с марка Wix на вашия уебсайт. Ще трябва да надстроите до техния комбиниран или неограничен план, за да премахнете тези реклами.

Ако някога решите да преместите уебсайта си далеч от Wix , тогава ще ви се стори доста сложно.

Техният план за Connect Domain, който струва $ 9.16 на месец, ви позволява да свържете персонализирано име на домейн, така че все пак ще трябва да купувате име на домейн отделно.

Ценообразуване

Wix предлага ограничен безплатен план с под домейн с марка Wix. Можете да свържете домейн за $ 9.16 на месец. Комбо планът им започва от $ 14.95 / месец и ще ви получи безплатно име на домейн. Планът за електронна търговия струва $ 26,25 на месец.

Ако се интересувате от това как тя се изправя срещу WordPress, тогава вижте нашето сравнение на Wix срещу WordPress .

 1. BoldGrid
  BoldGrid

BoldGrid е нов вид създател на уебсайтове, който е изграден върху WordPress. Предлага се като самостоятелна приставка за WordPress, както и като напълно хостван пакет за създаване на уебсайтове.

Професионалисти

BoldGrid е изграден върху WordPress, така че получавате пълно предимство на WordPress с персонализирано потребителско изживяване. Създателят на уебсайтове на BoldGrid ви позволява да изберете професионален дизайн от тяхната галерия от теми.

След това можете да персонализирате тези дизайни с персонализатор за плъзгане и пускане. Можете да насочите и кликнете върху всеки елемент от секцията за визуализация, за да редактирате неговите свойства. Можете да променяте цветове, шрифтове, оформления, менюта за навигация и джаджи с лекота.

BoldGrid

Нуждаете се от уебсайт за организиране ? BoldGrid създава такъв за вас с едно щракване. Това ви позволява да изпробвате новите си дизайни, оформления, плъгини и теми, преди да го направите жив, за да може всеки да го види.

Той също така идва с пълен редактор на страници на WYSIWYG. Повече не предполагайте работа, когато редактирате страниците си в WordPress. Ще получите точно това, което виждате в прозореца на редактора на страниците си. Можете също така да използвате GridBlocks за просто плъзгане и пускане на елементи към вашата страница и изграждане на собствени оформления от нулата.

Всички теми на BoldGrid са готови за WooCommerce . Това ви позволява лесно да създадете витрина, като използвате конструктора за влачене и пускане на BoldGrid (вижте нашия списък с най-добрите хостинг компании на WooCommerce ).

Против

BoldGrid работи над WordPress, така че все още ще ви е необходим уеб хостинг уебсайт WordPress.org, за да го използвате.

Но добрата част е, че архивирането е включено чрез BoldGrid архивиране, така че не е нужно да се притеснявате за това.

Ценообразуване

Основният плъгин BoldGrid е достъпен като безплатно изтегляне. Ще ви трябва хостинг акаунт в WordPress и име на домейн, за да го инсталирате и използвате. Препоръчваме да използвате InMotion хостинг, тъй като те са официален хостинг доставчик на BoldGrid.

Това означава, че можете лесно да настроите BoldGrid с няколко кликвания върху платформата на InMotion Hosting .

InMotion хостинг се съгласи да предложи на потребителите на WPBeginner 50% отстъпка при хостинг. Щракнете тук, за да започнете с хостинг InMotion .

Ако искате да използвате WordPress, но с лекотата на хостваните конструктори на уебсайтове за влачене и пускане, тогава BoldGrid би бил идеален за вас.

 1. Създател на уебсайтове GoDaddy
  GoDaddy Builder на уебсайтове

GoDaddy е един от най-големите доставчици на домейни и хостинг услуги в света. Те предлагат прост онлайн конструктор на уебсайтове с включен хостинг.

Професионалисти

GoDaddy Website Builder е лесен и лесен инструмент за създаване на професионално изглеждащи уебсайтове. Предлага се предварително заредени с няколко готови за използване блокове, които можете да плъзнете и пуснете, за да изградите различни оформления.

GoDaddy Builder на уебсайтове

Освен това тя има интегрирана фотобиблиотека с професионални изображения от Getty Photography, които можете да използвате на уебсайта си. Можете също да качвате свои собствени снимки и да създавате галерии с изображения.

Създателят на уебсайтове GoDaddy работи и на по-малки екрани. Това ви позволява да работите върху уебсайта си в движение, използвайки мобилния си телефон или таблет.

Против

Тя не е толкова богата на функции и гъвкава като повечето други създатели на уебсайтове в този списък. Той предлага ограничен набор от функции с по-малко възможности за дизайн.

Доста е трудно да преместите уебсайта си от GoDaddy Website Builder в WordPress .

Ценообразуване

Личният план струва $ 5,99 / месец, бизнес планът за $ 9,99 / месец, а бизнес плюс планът за $ 14,99 / месец. Всички планове се таксуват ежегодно.

GoDaddy Website Builder може да се използва за основен уебсайт с няколко страници. Въпреки това не е добър избор за създаване на уебсайтове, богати на съдържание.

Нашият избор за най-добър създател на уебсайтове
След като внимателно оценихме всички популярни създатели на онлайн уебсайтове, ние вярваме, че WordPress ги побеждава в цялостна производителност, лекота на използване, цена и гъвкавост.

WordPress е отличен избор както за начинаещи, така и за бизнес уебсайтове. Някои от най-добрите световни марки използват WordPress на своите уебсайтове. Вижте всички причини да изберете WordPress за създател на уебсайта си.

Ако искате да изградите своя уебсайт с най-добрия създател на уебсайтове, тогава започнете работа с WordPress, като използвате Bluehost . Това определено е нашият избор №1.

Можете да прочетете нашето стъпка по стъпка ръководство за това как да направите уебсайт за подробни инструкции.

Ако търсите да изградите онлайн магазин (уебсайт за електронна търговия), тогава препоръчваме BigCommerce като най-добрият строител на уебсайтове за електронна търговия, тъй като предлага всички функции, които ще ви трябват на най-добрата цена.

Ако искате алтернатива на WordPress , тогава препоръчваме да използвате или Констант Конструктор за контакт или Gator.

Постоянен контакт на уебсайта Builder е най-добрият безплатен уебсайт строител. Той предлага интелигентен AI задвижван уебсайт за малки фирми, който ви помага да изградите персонализиран уебсайт за минути. Можете да започнете безплатно да създадете блог, бизнес, уебсайт и дори онлайн магазин.

Gator е първокласна платформа за създаване на уебсайтове, предлагана от популярната компания за уеб хостинг HostGator . Той има много мощни функции, които трябва да започнете.

Надяваме се тази статия да ви помогне да изберете най-добрия създател на уебсайтове за вашия проект. Можете също така да искате да видите списък с инструменти, които да ви помогнат да развиете своя уебсайт .

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *