skip to Main Content

Най – добрите доказани 25 приставки за WordPress за бизнес уебсайтове през 2020 г.

Търсите най-добрите WordPress приставки, за да изведете бизнеса си на следващото ниво през 2020 г.?

Има над 55 000+ приставки за WordPress, от които можете да избирате. Това прави изключително непосилно за новите потребители да намерят подходящия плъгин за своя уебсайт.

Често ни питат читателите за най-добрите предложения на WordPress плъгини за SEO, социални медии, архивиране, скорост и т.н.

Като най-големият сайт за WordPress ресурси, нашите експерти тестват над хиляда най-добре платени и безплатни WordPress приставки всяка година, така че можем да улесним нашите потребители (вас) да намерят най-добрите решения.

Наличието на правилен набор от WordPress плъгини и инструменти може да ви помогне да развиете вашия онлайн бизнес. В тази статия споделихме нашия експертен избор на задължителните WordPress плъгини за бизнес уебсайтове през 2020 г.

Трябва да има приставка за WordPress за бизнес уебсайтове

Забележка: Това са плъгините, които екипът ни инсталира, когато стартираме нов блог или правим нов уебсайт за собствения си бизнес.

 1. WPForms
  WPForms

Всеки уебсайт се нуждае от форма за контакт, защото улеснява посетителите ви да се свързват с вас. WPForms е най-удобната приставка за форма за контакт за WordPress.

Този конструктор за изтегляне и пускане на онлайн формуляр ви позволява лесно да създавате формуляри за контакти, формуляри за абонамент за електронна поща, формуляри за онлайн поръчки, формуляри за плащане,
анкети, анкети и по принцип всички други видове онлайн формуляри само с няколко кликвания.

WPForms се интегрира с всички популярни маркетингови и платежни платформи, така че можете да изградите мощни форми за по-малко от 5 минути.

Той дори идва с опции, които да ви помогнат да създадете персонализирана форма за регистрация и страница за вход в WordPress.

Ние използваме WPForms на уебсайта на WPBeginner и на всички други наши уебсайтове. Но не сме сами. Над 3 милиона уебсайта използват WPForms и те постоянно поддържат 4,9 от средните 5-звездни оценки за повече от 3 години.

Има безплатна версия на WPForms Lite за тези, които търсят просто решение.

Ако сериозно търсите да разширите бизнеса си, тогава препоръчваме да се снабдите с Pro версията, тъй като се предлага с всички мощни функции, които са ви необходими, за да засилите усилията си за водещо поколение. Използвайте този купон на WPForms, за да получите 50% отстъпка от покупката си.

Алтернатива: Formidable Forms е отлична алтернатива за създаване на усъвършенствани решения, насочени към WordPress форми.

 1. MonsterInsights
  MonsterInsights

MonsterInsights е най-добрият плъгин на Google Analytics за WordPress. Тя ви позволява да „свържете правилно“ уебсайта си с Google Analytics, така че можете да видите как точно хората намират и използват вашия уебсайт.

Най-добрата част е, че тя ви показва всички важни статистически данни, които са от значение в таблото за управление на WordPress.

След това можете да оптимизирате съответно уебсайта си, за да увеличите трафика, абонатите и приходите си. Имаме подробни ръководства за това как да инсталирате Google Analytics в WordPress , как да използвате Google Analytics, за да активирате проследяването на електронната търговия и как да проследявате ангажираността на потребителите .

MonsterInsights има безплатна версия , но истинската сила на нея се отключва само когато надстроите до премиум версията.

Можете да използвате купона си MonsterInsights, за да получите 50% отстъпка от покупката си.

MonsterInsights се използва от над 2 милиона уебсайтове.

 1. Йоаст SEO
  Йоаст SEO

SEO ви помага да получите повече посетители от търсачките към вашия уебсайт. Докато WordPress е SEO приятелски несъвместим, има много повече неща, които можете да направите, за да увеличите трафика на уебсайта си, използвайки най-добрите SEO практики.

Yoast SEO е един от най-популярните приставки за WordPress на всички времена. От всички добавки за WordPress SEO , Yoast предлага най-цялостното решение с всички функции и инструменти, от които се нуждаете, за да подобрите своето SEO оптимизиране на страницата.

Помага ви да добавяте мета маркери, да генерирате Sitemap, да свързвате сайта си с Google Search Console , да го оптимизирате за социални медии и други.

Yoast идва с мощна функция за пренасочване, която ви позволява лесно да създавате 301 пренасочвания, което е изключително полезно. Той също така открива промяна на URL адресите и създава автоматично пренасочвания, така че нямате счупени връзки на вашия уебсайт.

За пълна настройка на SEO на вашия уебсайт, следвайте нашия най- добър урок за WordPress SEO за начинаещи с инструкции стъпка по стъпка.

Алтернатива: Всичко в един SEO пакет е чудесна алтернатива за Yoast SEO.

 1. Постоянен контакт
  Постоянен контакт

Имейлът е най-ефективният и най-надежден маркетингов инструмент, който е на ваше разположение като собственик на бизнес. Тя ви позволява да поддържате връзка с потребителите си дори и след като те напуснат уебсайта ви. Ето защо препоръчваме на всеки собственик на бизнес да започне да създава имейл списък веднага .

Постоянният контакт е един от най- популярните доставчици на услуги за имейл маркетинг в света.

Тяхната платформа ви позволява да съставите списък с имейли и да изпращате красиви бюлетини за електронна поща на вашите абонати.

Той предлага бърза и лесна настройка за нетехнологични потребители. Той също така работи добре с популярни плъгини за поколение на олово за WordPress като OptinMonster и WPForms.

Алтернативи: SendinBlue и ConvertKit са добри алтернативи, ако искате нещо по-модерно, но те са по-скъпи.

 1. OptinMonster
  OptinMonster

OptinMonster е най-популярният софтуер за оптимизиране на обменните курсове на пазара. Тя ви позволява да конвертирате изоставящите посетители на уебсайтове в абонати и клиенти на електронна поща.

Тази приставка и приложение за WordPress ви помага бързо да получавате повече абонати за електронна поща.

OptinMonster се предлага с предварително направени високо-конвертиращи форми за отказ, които лесно можете да персонализирате с техния конструктор за Drag & drop. Техните мощни функции за насочване към дисплей ви позволяват да персонализирате кампаниите за всеки потребител, така че можете да покажете правилното съобщение в точния момент.

Това е чудесно решение за блогъри, бизнес уебсайтове и уебсайтове за електронна търговия. По принцип, ако искате да спечелите повече пари от трафика на уебсайта си, тогава имате нужда от OptinMonster.

Той ви помага да възстановите изоставените продажби на колички , да конвертирате посетители на уебсайтове и да разширите списъка си с имейл. Прочетете тези казуси, за да видите колко успех имат други бизнеси, използвайки OptinMonster.

Ние използваме OptinMonster в WPBeginner и другите ни уебсайтове.

 1. Сукури
  Sucuri

Сигурността трябва да бъде основен приоритет за всички собственици на онлайн бизнес. Sucuri предлага приставка за сигурност на WordPress и защитна стена за уеб приложения, която е може би една от най-добрите защити, които можете да получите за вашия сайт.

Те следят и защитават вашия сайт от DDoS, заплахи за злонамерен софтуер, XSS атаки, груби атаки и основно всеки друг тип атака. Ако нямате защитна стена на уебсайта си, днес трябва да добавите такава.

За да научите повече за това как да засилите сигурността на уебсайта си и да защитите бизнеса си, вижте нашето крайно ръководство за сигурност на WordPress със стъпка по стъпка инструкции за начинаещи.

Sucuri ни помагат да блокираме стотици хиляди атаки всеки месец на WPBeginner.

 1. UpdraftPlus
  UpdraftPlus

UpdraftPlus е най- популярната приставка за архивиране на WordPress на пазара. Тя ви позволява да настроите автоматично архивиране и безопасно да ги съхранявате на отдалечено място като Google Drive, Dropbox, S3, Rackspace, FTP, имейл и други.

Освен това го прави супер лесно да възстановите уебсайта си от резервно копие. Базовият им плъгин е безплатен, но имат и платен план с допълнителни функции и приоритетна поддръжка.

Алтернатива: BackupBuddy и VaultPress (Jetpack Backups) също са отлични решения, но те се плащат само.

 1. WP ракета
  WP ракета

WP Rocket е най -добрата приставка за кеширане на WordPress на пазара. Тя ви позволява незабавно да подобрите скоростта и производителността на вашия уебсайт WordPress, без да се изискват технически умения.

Той автоматично включва препоръчани настройки за кеширане на WordPress като gzip компресия, кеш на страницата и предварително зареждане на кеша. Можете също така да включите допълнителни функции като мързеливо зареждане на изображения, поддръжка на CDN, предварително извличане на DNS, минимизиране и други, за да подобрите допълнително времената за зареждане на страницата.

Най-важното е, че WP Rocket не чака някой да поиска страница, за да я запише в кеша. Той автоматично обхожда и изгражда кеша на уебсайта Ви, което води до незабавно повишаване на производителността.

WP Rocket също предлага Imagify, която е безплатна услуга за оптимизиране на изображения, за да ви помогне да ускорите още повече уебсайта си.

Това е най-лесният и най-лесен за начинаещи кешинг плъгин. Единственият недостатък е, че се плаща само.

Алтернатива: WP Super Cache е безплатен, но не е толкова мощен или лесен.

 1. Beaver Builder
  Beaver Builder

Beaver Builder е най -добрият конструктор на страници за влачене и пускане за WordPress. Тя ви позволява лесно да персонализирате дизайна на уебсайта си и да създавате персонализирани оформления на страници, без да пишете никакъв код.

Собствениците на бизнес го обичат, защото им позволява да създават напълно персонализирани целеви страници в рамките на минути, без да се налага да наемат програмист.

Алтернатива: Плъгинът за създаване на страници Divi е чудесна алтернатива.

 1. MemberPress
  MemberPress

MemberPress ви позволява да създавате онлайн общности и сайтове за членство, използвайки WordPress. Това е най -добрият плъгин за членство в WordPress на пазара.

Можете да създавате абонаменти и да ограничавате съдържание до потребителите въз основа на техните абонаментни планове. Работи с всички популярни разплащателни решения и играе чудесно с онлайн магазините, използващи WooCommerce. За подробни инструкции вижте нашето ръководство за това как да направите уебсайт за членство в WordPress .

 1. RafflePress
  RafflePress

RafflePress е най-добрият плъгин за предаване на WordPress на пазара. Тя ви позволява незабавно да увеличите трафика на уебсайта си, да получите повече последователи в социалните медии и абонати по имейл с вирусни подаръци и конкурси.

RafflePress се предлага с лесен конструктор за предаване и изтегляне, заедно с доказани шаблони за предаване, които можете да използвате за създаване на раздаване, което привлича вниманието на посетителите.

За да влязат в раздаването, посетителите на уебсайтове трябва да използват своя имейл адрес. Това ви помага да получите повече абонати за вашия имейл бюлетин .

RafflePress стимулира потребителите да следват вашите социални профили и да споделят раздаването с приятелите си, за да получат повече участия в конкурса. Това ви помага да увеличите ангажираността на социалните медии.

Маркетингът от уста на уста ви помага да получите повече трафик, БЪРЗО! Това води до повече последователи, повече продажби и повече приходи!

Можете лесно да свържете вашите социални профили, приставки за WordPress и всички популярни маркетингови платформи и CRM.

RafflePress има безплатна версия, наречена RafflePress lite , с която можете да започнете. Ако искате по-мощни функции, които да увеличат растежа ви, тогава трябва да използвате RafflePress Pro .

Потребителите на WPBeginner могат да използват кода на купона си RafflePress : wpbeginner20, за да получат допълнителни 20% отстъпка.

 1. CSS Hero
  CSS Hero

Темите на WordPress разчитат на CSS за визуалния вид на вашия уебсайт. Ако искате да направите персонализиране на вашата тема, тогава ще трябва да научите CSS. Това може да отнеме време за собственика на бизнес.

CSS Hero е приставка за WordPress, която ви позволява да персонализирате всяка тема на WordPress, без да пишете нито един ред код. Вижте нашия преглед за това как CSS Hero улеснява персонализирането на WordPress за повече информация.

Не конструктор на страници с влачене и пускане като BeaverBuilder ви помага да изграждате персонализирани оформления. По-скоро ви помага да персонализирате всяка тема на WordPress, налична на пазара в рамките на минути, за да съответства на вашите нужди.

 1. SeedProd
  SeedProd

SeedProd е най-добрият режим за поддръжка на WordPress и скоро ще се добави страница, която ви помага да събирате клиенти и да отглеждате своите последователи, дори когато уебсайтът ви не е наличен.

Ако вашият сайт е в процес на изграждане, тогава можете да го използвате, за да създадете красиви скорошни целеви страници. Тя включва функции като интеграция с вашите имейл маркетингови услуги, таймер за обратно отброяване, интеграция на социални медии и десетки шаблони, от които да избирате.

 1. LearnDash
  LearnDash

LearnDash е най -добрият WordPress LMS плъгин за създаване и продажба на онлайн курсове от вашия уебсайт WordPress. Той има конструктор на курсове за влачене и пускане, който ви позволява бързо да добавяте уроци, викторини и задачи за изграждане на вашия курс.

За подробни инструкции стъпка по стъпка вижте нашето ръководство за създаване на онлайн курсове в WordPress с помощта на LearnDash.

 1. G Suite
  G Suite

G Suite е набор от уеб приложения като имейл, документи, електронни таблици и др. Създаден от Google, този мощен набор от офис приложения е по-евтин, лесен за разгръщане и безпроблемен.

Тя ви позволява да спестите разходи за софтуерни лицензи, хардуер, наемане на ИТ персонал, управление на архивирането и други. Най-важното е, че ви позволява да използвате професионални имейл адреси със собственото си име на бизнес домейн точно в Gmail.

Алтернатива: Можете също така да получите безплатен бизнес имейл от вашия хостинг доставчик на WordPress или да използвате Microsoft Office365 .

 1. SEMRush
  SEMRush

SEMRush е универсален маркетингов инструментариум за професионалисти в областта на цифровия маркетинг и собствениците на бизнес. Той предлага мощни инструменти, които ще ви помогнат да подобрите вашата SEO, стратегия за платен трафик, социални медии и съдържание и PR стратегия.

Освен това ви помага да съберете конкурентно разузнаване на конкурентите си, така че можете да ги изпреварите и да доминирате в своята индустрия.

Помага ви да правите проучвания на ключови думи , одит на обратната връзка, да проследявате споменаванията на марките, да шпионирате конкурентите, да откривате най-ефективните публикации и страници в социалните медии, анализа на рекламните стратегии и други.

Тези кратки параграфи не са достатъчни, за да опишат истинската сила на SEMRush. Това е задължителен инструмент в нашия списък за сериозни собственици на бизнес.

 1. LiveChat
  чат в реално време

LiveChat Inc е най -добрият софтуер за поддръжка на чат на живо за бизнес и уебсайтове за електронна търговия. Той е супер лесен за използване и ви позволява бързо да добавяте чат на живо на уебсайта си на WordPress.

Той има множество опции за персонализиране и се предлага с мобилно приложение, така че можете да осигурите поддръжка в реално време.

Той се интегрира със съществуващия ви софтуер за поддръжка, CRM, маркетинг по имейл и други инструменти. Най-важното е, че се зарежда бързо и предлага страхотно потребителско изживяване.

Алтернатива: Sendinblue Chat е друга популярна услуга, която ви позволява да свързвате чат, CRM, SMS, Facebook и имейл в една платформа.

 1. Доста връзки Pro
  Доста връзки Pro

Pretty Links Pro е един от най-добрите плъгини за управление на връзки за WordPress. Тя ви позволява лесно да управлявате партньорските връзки, като същевременно прави лесните ви връзки за партньорство кратки и запомнящи се за споделяне.

Той е перфектният инструмент за маркетингови фирми, подкастри, собственици на фирми и други, които искат лесно да създават кратки URL адреси в WordPress.

Алтернатива: ThirstyAffiliates е отлична алтернатива с много мощни функции.

 1. Споделен брой
  Споделени графове

Shared Counts е най -добрият плъгин за социални медии WordPress, който ви позволява лесно да добавяте красиви бутони за социално споделяне на вашия уебсайт.

Той също така показва броя на дяловете, което ви помага да добавите социално доказателство към уебсайта си.

Въпреки че има много платени решения, този безплатен плъгин ги побеждава всички по качество и производителност на кода.

Ние използваме SharedCount на голяма част от нашия уебсайт, тъй като предлага лесно решение, както за начинаещи, така и за разработчици.

 1. WP Mail SMTP
  WP Mail SMTP

По подразбиране WordPress използва функцията за PHP поща за изпращане на имейли. Проблемът е, че или WordPress хостинг компаниите нямат правилно настройка на тази функция, или я блокират, за да предотвратят злоупотреби.

Това основно означава, че вие ​​и вашите потребители може да не получавате важни имейл известия от вашия сайт WordPress.

WP Mail SMTP решава този проблем чрез изпращане на имейли на WordPress, използвайки подходящ SMTP сървър за електронна поща. За да научите повече, вижте нашата статия за това как да коригирате WordPress, който не изпраща имейл .

Съвет за професионалиста: Платената версия, наречена WP Mail SMTP Pro, се предлага с настройка на бели ръкавици и повече функции. По принцип техният персонал ще го настрои и ще го свърже, за да използва вашия доставчик на SMTP услуги .

 1. Поставете заглавки и долни колонтитули
  Поставете заглавки и долни колонтитули

Докато управлявате вашия сайт за WordPress, понякога може да се наложи да добавите кодови фрагменти към заглавката или долния си текст на WordPress за проверка, вмъкване на скриптове за пренасочване на реклами и др.

Insert Headers and Footer ви позволява лесно да добавяте кодови фрагменти към вашия WordPress сайт, без да редактирате вашите файлове с теми. Разгледайте нашия урок за това как да добавите код на заглавие и долен колонтитул в WordPress .

Този безплатен плъгин е изключително удобен за собствениците на бизнес.

 1. WPML
  WPML

По подразбиране WordPress не ви позволява лесно да създавате многоезичен уебсайт. Това е предизвикателство за предприятията, които обслужват многоезична клиентска база в различни географски места.

Тук ще ви трябва WPML . Това е многоезичен плъгин за WordPress, който ви позволява лесно да създавате многоезични уебсайтове с WordPress .

Той е много лесен за използване, SEO приятелски и ви помага лесно да създавате съдържание на различни езици.

Алтернатива: TranslatePress е отлична алтернатива, която бързо се разраства.

 1. WooCommerce
  WooCommerce

WooCommerce е най- популярната приставка за електронна търговия за WordPress, използвана от над 4 милиона уебсайтове.

Той се предлага с всички мощни функции, от които се нуждаете, за да създадете онлайн магазин .

През последните няколко години WooCommerce се утвърди като най-доминиращата приставка за електронна търговия за WordPress. Има дори WooCommerce екосистема сега със специално WooCommerce хостинг , WooCommerce теми и WooCommerce плъгини на разположение.

Companion плъгин : TrustPulse ви помага незабавно да спечелите доверието на клиентите със социално доказателство и FOMO.

Алтернатива: BigCommerce е напълно хоствана безглавна платформа за електронна търговия за WordPress. Той предлага висока мащабируемост и ниска поддръжка за сериозни собственици на магазини.

 1. Nextiva
  Nextiva

Nextiva е най -добрата услуга за бизнес телефон по отношение на функции и лекота на използване. Те ви позволяват да получите телефонен номер за вашия уебсайт, който се предлага с разширено маршрутизиране на обаждания, неограничен безплатен разговор в домашни условия, гласова поща до имейл или текст, онлайн факс и др.

Най-добрата част е, че можете да получавате обаждания от вашия бизнес телефонен номер направо на мобилния си телефон, което е отлично за малки предприятия. Можете също да зададете работно време, така че да не се смущавате по време на празници или неработно време.

Тяхната платформа също предлага CRM, чат на живо, онлайн проучвания и други функции за комуникация. Можете да управлявате всичко това в обикновен уеб базиран администраторски панел, което улеснява собствениците на малки фирми лесно да управляват всичко като професионалист.

Ние използваме Nextiva VOIP за нашия бизнес, защото това е една от най-достъпните и най-надеждни услуги за бизнес телефон, която расте с вашия бизнес.

Алтернатива: RingCentral е друг силно препоръчителен доставчик на телефонни услуги и бизнес voip .

Бонус инструменти
Освен първите 24 WordPress плъгини и инструменти, които споменахме по-горе, ние също така използваме и препоръчваме следните инструменти за по-добро управление на нашите WordPress сайтове:

Grammarly – отличен инструмент за проверка на граматиката, който се предлага с детектор за плагиатство, подобряване на лексиката и др.
PublishPress – този плъгин улеснява управлението на редакционния ни работен процес в WordPress .
Antispam Bee – Отлична приставка за подобряване на раздел с коментари с намален спам на вашия уебсайт. Работи особено добре, когато се използва заедно с Akismet .
Adobe Photoshop – това ни улеснява при създаването на миниатюри на блога и други изображения за нашите статии.
MaxCDN – това ни помага да ускорим нашия уебсайт чрез географско разпространение на съдържанието ни на множество сървъри (вижте: какво е CDN )
Envira Gallery – използваме този плъгин, за да ни помогне да създадем по-добри галерии с албуми.
Codeable – платформа, която ви помага да работите с проверени разработчици на WordPress за отстраняване на проблеми и извършване на персонализиране.
Това завършва нашия списък с най-добрите WordPress плъгини за бизнес уебсайтове.

В зависимост от вашия бизнес може да не се наложи да използвате всички WordPress плъгини и инструменти, споменати в нашия списък, но е доста обичайно нашите читатели да се справят с поне 15 до 18 решения, които споменахме.

Сега, когато имате най-добрите WordPress плъгини, може да искате да видите нашата статия за това как да увеличите трафика на уебсайта си (27 доказани съвета) .

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *