skip to Main Content

5 най-добрите приставки за WordPress Business Directory

Търсите най-добрите приставки за бизнес директория на WordPress?

Бизнес директория помага на потребителите да открият доставчици на услуги в определена ниша или категория. В същото време помага на тези предприятия да намерят клиенти и възможности.

Като собственик на уебсайт можете дори да печелите пари онлайн, като продавате платени списъци във вашата бизнес директория.

В тази статия сме подбрали на ръка някои от най-добрите плъгини за бизнес директория на WordPress, за да ви помогнем да спестите малко време и пари.

Най-добрите приставки за бизнес директория за WordPress

Най-добрите приставки за WordPress Business Directory
Добрият плъгин за бизнес директория ви позволява лесно да създавате списъци с предприятия, организирани по местоположение, категория и други параметри.

Бизнес директории помагат на потребителите да намерят нови доставчици, като същевременно помагат на бизнеса да се свърже с клиенти и други бизнеси.

За разлика от Google Търсене, бизнес директория е съставена от курирани списъци с описание, отзиви и снимки. Това ги прави по-полезни за потребители, които търсят конкретен бизнес.

Ще търсите приставка за бизнес директория, която ви позволява да направите всичко това. Ще подчертаем и плъгини за бизнес директория, които позволяват на потребителите ви да представят списъци, да интегрират платени заявки и опции за търсене.

Като се има предвид, нека да разгледаме някои от най-добрите приставки за бизнес директория на WordPress, които можете да използвате.

 1. Огромна форма
  Формируеми форми

Formidable Forms е един от най -добрите приставки за създаване на WordPress формуляри на пазара. Тя ви позволява да създавате разширени форми и да ги добавяте към вашия уебсайт.

Използвайки шаблона за списъци с недвижими имоти, можете да създадете формуляр, който потребителите ще използват, за да изпращат своите записи в своята директория. След това можете да покажете списъците с бизнес директория на страница на WordPress.

Предлага се с много премиум добавки, за да добавите още функции и функционалност към вашата бизнес директория WordPress. Формируемите форми напълно поддържа MailChimp , PayPal, WPML и WooCommerce.

За повече подробности, разгледайте нашия стъпка по стъпка урок за това как правилно да създадете уеб директория в WordPress, използвайки Formidable Forms.

 1. Приставка за бизнес директория
  Plugin за бизнес директория

Plugin за бизнес директория е безплатна WordPress приставка за създаване на проста бизнес директория. Той се предлага с основни функции, необходими за стартиране на уеб директория като персонализиращи се формулярни полета, приемане на плащания за списъци и т.н.

Тя ви позволява да сортирате записи в категории и маркери, да създавате представени записи и да персонализирате формуляри за въвеждане.

Ако искате да получите достъп до повече функции и добавки, тогава той има и про версия. Премиум функциите включват множество модули, поддръжка на Google Maps, потребителски рейтинги, търсене на пощенски код, качване на файлове и други.

 1. Връзки Бизнес указател
  Връзки

Connections е мощен плъгин за бизнес директория за WordPress. Той идва с набор от персонализирани полета, които могат да се използват за създаване на почти всякакъв вид уеб директория. В настройките за поверителност вие или вашите потребители можете да зададете ниво на поверителност за определени персонализирани полета като бизнес телефонни номера или вътрешни съобщения.

Показването на вашата директория в предния край е много лесно. Трябва да добавите прост къс код към страницата на вашата директория. Той предлага персонализирани къси кодове с обширни опции за персонализиране на външния вид на вашата бизнес директория.

Плъгинът за връзки също се предлага с поддръжка на шаблони, така че можете да изберете оформление за вашите списъци от предварително изградени шаблони на директория.

 1. Геодиректория
  GeoDirectory

Както подсказва името, GeoDirectory ви позволява да създадете базирана на местоположение бизнес директория като Yelp, TripAdvisor, YellowPages и др. Използвайки прост интерфейс, вашите потребители могат да изпращат списъци в директорията. Тези списъци или записи са посочени на картата и вашите потребители могат да търсят местоположения, фирми, квартали и т.н.

Можете да осигурите приходи от уебсайта си, като продавате списъците с директории. GeoDirectory също ви позволява да показвате списъци със събития, да създавате директории с много местоположения и да добавяте шлюзи за плащане.

 1. Име на директория
  Име на директория

Name Directory е друга безплатна приставка за директорията на WordPress. Тя ви позволява лесно да създадете бизнес или личен указател. Използвайки опциите за конфигуриране, можете да изберете оформление и да персонализирате функционалността на приставката.

Той поддържа кратки кодове за показване на списъци с директории в публикация или страница в WordPress. Можете да сортирате записите, за да се показват нови списъци в горната част на страницата, позволявайки на тези записи да получат по-голяма експозиция.

Надяваме се тази статия да ви помогне да намерите най-добрите приставки за WordPress директория. Може да искате да разгледате и нашия списък с най -добрите маркетингови услуги за малкия бизнес .

This Post Has 0 Comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *